Most leszünk együtt a párommal 1 éve...mit adjak neki? (beszélgetés)
Egy felejthetetlen éjszakát!
Gyertya, vacsora, finom vörösbor vagy elegáns pezsgő!
Beszélgetés,emlékezés, egy kis összebujós tánc és aztán "elcsábíthatod" egy szexi fehérneműben.
Na és a férjed vagy barátod részéről egy gyönyörű virágcsokor neked!
Szebb ez, mint valami kézzelfogható ajándék!
(Tudom, mert mi már 3+34x csináltuk, nemsokára itt a következő is!)
Csináltass neki egy varázsbögrét,amin a közös fényképetek van,vagy csak a tiéd!:-)
Ha gondolod előhalászom neked az oldal címét és elküldöm privibe.
Szerintem szuper,az én -uram- is azt kapott még...anno...szülinapra vagy...karira(?):-) Örült..és mai napig abból teázik...:-)
Te vagy a felesége attól is függ mennyi pénzt tudsz rászánni erre. és már sikerült kitapasztalni minek örülne igazán? Ő vajon mivel szeretne kedveskedni neked? Ez a ti magánügyetek, egy életen át szeretetett, megértést, kitartást türelmet, őszinteséget és hosszú, boldog évfordulót kivánok legyetek egütt egészségben, betegségben, jóban és rosszban. Ha valami probléma van leülni megbeszélni.
Ez a legnagyobb ajándék amit adhattok egymásnak gy hosszú életen át. Ezt a kincset jól őrizzétek meg, de úgy, hogy senki az égvilágon ne vegye el tőletek. Szivélyes üdv.Ágnes
További ajánlott fórumok:
- Együtt élek párommal, de nem vagyunk házasok, van közös gyerekünk.Ha valamelyikőnket baj éri, ki örökölne?
- Hogyan lehet enyém az a lakás, amiben most együtt élek a párommal?
- Szerintetek igy együtt maradjak a párommal vagy vessek véget a kapcsolatunknak?
- A párommal együtt szeretnénk járni mozogni valamit. Mit válasszunk?
- Szerintetek normális dolog az, hogy 1/2 éve vagyok együtt a párommal, nagy a szerelem, mégis attól "rettegünk", hogy mi lesz, ha vége lesz?
- Van rá esély, hogy terhes vagyok? 2 hónapja voltam együtt utoljára a párommal, azóta kétszer megjött, a teszt negatív, de furán érzem magam.