Most kaptunk 6db keszeget hogy készítsem el, hogy igazán finom legyen? (tudásbázis)
8. fb007f4fdf
2011. szept. 26. 12:51
igaza van az elöttem hozzá szólonak,be irgalod jo a paprikás lisz is és fokhagymásan is kitünö.Delátom nem az egyedüli vagyok ebben... :)
7. féknyom
2011. szept. 26. 12:38
Paprikás liszt, az az igazi.
6. 2f8d4f38f0
2011. szept. 26. 12:35
Jo surun vagdosd be,/az az irdalas/.So,bors,egy kis fokhagymapor,paprikas liszt,es bo olajba ropogosra kisutni.
5. 6187eb1c9a
2011. szept. 26. 12:30
Jól irdald be,utána besózod,jó ropogósra süsd! Finom!:)
4. Aliz73
2011. szept. 26. 12:29
Irdald be a halat.
Bors,mustár ha van idő hagyd egy napig állni.
És süsd meg sütőben.
Ha nem tudod hogy kell irdalni találsz videót a you tube-on.
3. 04e95f637a (válaszként erre: 2. - Szilvamama)
2011. szept. 26. 12:26
jajj de imádom,paprikás lisztben a halat :)
2. Szilvamama
2011. szept. 26. 12:23
Paprikás lisztesen, bő olajban, jó ropogósra :)
1. 0ae50a5e6b
2011. szept. 26. 12:23
Most kaptunk 6db keszeget hogy készítsem el, hogy igazán finom legyen:-)?
További ajánlott fórumok:
- A buborékfújóba miből készítsem el a löttyött?
- Hogyan készítsem a rizst, hogy "pergő" legyen, a szemek külön maradjanak?
- Hogy készítsem el a spenót levelet 9 hónapos babának?
- Hogy készítsem el az oldalast, hogy ne száradjon ki?
- Mit lehet csinálni a cukkiniből, hogyan készítsem el pl vacsira?
- Hogy készitsem el 8 hónapos lányomnak a sóskát?(elvileg, tej, tejföl nélkül)