Mosogatógép probléma, ki tud segíteni? (beszélgetés)
A vízhálózatban nem csökkent a nyomás?
Olvastam az útmutatóját, de nem ír semmit arra vonatkozóan, hogy mit kell tenni ilyen hibakód esetén.
Próbálj meg telefonon segítséget kérni a szervíztől!
Sziasztok!
Van egy Candy CED 122-es gépem!
Elindítom és kb. 2perc múlva elkezd villogni a vízcsap,de teljesen meg van nyitva ,illetve csövet is kimostam.
10ből 8szor villog,néha elindul!
Mi lehet a probléma ? ?
Hozott Isten téged az utamba!:)
Ez nagyon is valószínűnek tűnik, mert tényleg leáll a program és nem megy tovább. Szelepet hogy tudom megnézni? És mit csináljon a párom, elvégre ő a férfi és műszaki felelős, igaz ő nem szaki!
nekem egyszer volt ilyen: kijelezte, hogy nem megy be víz.
Nem találtam a hiba okát, majd kipakoltam a mosogató alatti szekrényt (vödrök, tisztítószerek, kacatok vannak benne). Itt van a gép felé menő vízcső csapja.
Ki kellett nyitni jobban a csapot-csak ennyi volt a baj! Valószínűleg ahogy valamit vettem ki a szekrényből vagy pakolásztam benne, valami meglökte a csapot és bezáródott.
További ajánlott fórumok:
- Chevrolet Lasetti problémám van, tudna egy autószerelő segíteni?
- Van köztetek ügyvéd, aki vállalkozásokkal kapcsolatos problémában segíteni tudna?
- Nőgyógyászati probléma! Tudna valaki segíteni, hogy a gombás fertőzést mivel tudnám kezelni?
- Candy mosogatógép probléma
- Indesit D 61 mosogatógéphez keresek magyar nyelvű használati útmutatót! Tudnátok segíteni nekem?
- Whirpool ADG 923-as mosogatógéphez keresek használati utasítást! Tud valaki segíteni?