Mosogatás után, jól elöblített pohárból lehet azonnal inni? (tudásbázis)
"Mosogatás után, jól elöblített pohárból lehet azonnal inni?"
Szerintem Te egy született jópofa vagy és ezt viccnek szántad! Vagy nem?
Akkor irigyellek a "problémádért"!...és javaslom vegyél eldobható poharakat!
Egyébként a kérdésedben benne van, hogy JÓL ELÖBLÍTETT, akkor mi a probléma? Ha jól van elöblítve, nem lehet szaga!
Ha mégis van, -- pedig jól elöblítetted -- akkor igyál úgy, hogy befogod az orrod. Ez viszont azzal fog járni, hogy bedugul a füled.
Mi ebből a tanulság??? Aki indokolatlanul kényeskedik, előbb-utóbb rosszul fog hallani!:):):)
zseniális h gyártanak ilyet!
szerintem nem gond elöblített pohárból inni; )
szia!
Az én trükköm a jó pohár mosogatáshoz:
szal mosógatószeres vizes szivaccsal jól kidörzsölöm belül kívül,majd a pohár száját is jó erősen,utána pedig forró(tényleg forró)víz alá tartom a poharat addig amíg el nem tűnik a víz tetejéről a hab:)
Aranyosak vagytok:-)
egyébként ez a feloldódik nekem is eszembe jutott.
Ha benne marad akkor benne lesz akkor is,ha már megszárad.Beleöntöd az innivalót,vissza leoldódik..
Vagy ez hülyeség?Én még sosem gondolkodtam ezen :)
na erre gondoltam én is, hogy érzem a mosogatószer illatát, ha jól elöblítem, akkor is:-)
csak mostanában annyira sűrűn kell mosogatnom, és kevés a pohár sajna:-)Mosogatószermaradvány lehet benne, amíg nem szárad meg?
Hülye kérdés, de érdekel a véleményetek.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg takarékossabb/olcsóbb a mosogatógép, mint a kézi mosogatás? (energia, vízhasználat, stb.)
- Mosogatógép vs. mosogatás?
- Milyen tablettát használtok gépi mosogatáshoz?
- Érdekelne, hogy a Ti munkahelyeteken hogy oldjátok meg a konyhai mosogatást?
- Mit tegyek, ha nagyon fáj a derekam mosogatás közben?
- Miért van az hogy a mosogatógép "kidobja" a tablettát a tároló részből mosogatás közben, idő előtt?