Mosdósi vagy a szekszárdi kórház a jobb? (tudásbázis)
Én a szd-it nem ismerem, de a mosdósi az jó.
Kistesóm úgy került be, hogy majdnem ki kellett vágni a tüdejéből egy darabot. Mára (10 év után9 teljesen kigyógyult még az asztmájából is műtét nélkül. Szóval a szaktudás nagyon jó. Anyukám többször 2-3 hetet töltött ott az öcsémmel együtt és teljesen meg volt velük elégedve. jobbulást nektek!
Szia
Én csak pozítivat tudok mondani a szdi kórházról.Mi most szeptemberbe voltunk bent,bár éjszakára hazajöhettünk,de felajánlottak több lehetőséget is,hogy vele maradhassak.Én széken ültem mellette.Mindig megkérdezték kell e valami,minden rendben van e.Nagyon barátságosak a nővérek és az orvossal sem volt semmi problémám.És egy fillért sem fogadtak el.
Sziasztok!
Kisfiammal a nyáron kerültünk be hirtelen a szdi kórházba,mentő vitt be minket hajnalban.
Egy éjszakát is bent töltöttünk.
Tőlem senki meg nem kérdezte,h igényelek-e magamnak ételt,vagy olyan szobát ahol együtt aludhatunk.Én meg túlságosan meg voltam ijedve ahhoz,h bármit is kérdezzek.
Azt láttam,h sok szoba üresen volt,lett volna nekem is ágy......így maradt a szék,azon ücsörögtem éjjel.
A nővérkék nagyon kedvesek,barátságosak voltak,nem is tudnám megmondani hányszor jött be éjjel megnézni minden rendben van-e.
Én már nem szoptattam,de kifizettem volna azt a pénzt azért az ágyért......
Kívánom gyógyuljatok meg gyorsan!!!!
A szekszárdi kórházban feküdtünk bent tavaly, rota vírussal. Akkor volt a lányom 2 éves, még szopott. Éjszakánként 3000 Ft-ért végig bent lehettem. Egy ágyban feküdtünk, szinte szünet nélkül szoptattam. Én is teljes ellátást kaptam, nagyon finomak voltak a kaják. Amíg a gyerek infúzió alatt feküdt, a nővérkék szó szerint az ágyba hozták nekem az ételt. Mindenben sokat segítettek, még a tisztába tevésben is, mert néha úgy összecsinálta magát, hogy egyedül azt se tudtam, mijéhez nyúljak. Csak 1 nővérke van, ezért néha muszáj várni, de maximálisan segítőkészek, kedvesek és tudják, hogy aki ott van, annak épp elég baja van. Én csak jókat tudok mondani.
Mielőbbi gyógyulást a lányodnak! Még annyit, hogy az anyás szobákban az élvez elsőbbséget, akinek szopik a gyereke, ha sok a beteg. De van anyaszoba is, ahol aludhatsz éjjel (mégis közelebb vagy, mint otthon), vagy választhatod az ingyenes széket.
További ajánlott fórumok:
- Melyik kórházban kaphatunk legtöbb segítséget tüdőrák esetén és hol van a legjobb onkológia?
- Mit vinnél a legjobb barátnődnek, ha szülés után meglátogatnád a kórházban?
- Ki a legjobb szülész a Szent István kórházban? 27 hetes terhes vagyok-mikor kell orvost fogadni?
- Melyik jobb kórház nőgyógyászati osztályt illetően- Szt János vagy Szt Imre?
- A szekszárdi kórházban hogyan működik a 4d-s ultrahang?
- Szült valaki mostanában Szekszárdon? Mit kell vinni a kórházba?