MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot! (fórumjáték)
csók ..ennyi, de ettöl Roger nem jön majd läzba, phuketi cirmoskäk kerlelik, engem vigyel be a häzba...
Kezelésében nem tudok részt venni, oly messzire nem tudok elmenni,érte nem tudok mást tenni, gondját és bánatát, nem tudom a nyakamba venni,csak üzenek, csók ..ennyi.
kerül amibe kerül, Roger minden szep kislänynak örömmel segit a töltöje kezeleseben.
Lemerül a telefonom időnként, majd áram segítségével egy idő után újra teljesen üzemképes állapotba kerül.
Most jön ez...
szufläval nem birta Roger a szüzeket,
a parazsat eleszti, fujja a tüzeket,
esti felhomälyban spärgäzik cefetül,
addig ir sms-t, mig handyje lemerül,
Nem passzol a rim benne, szegyellem magam erte, ezert csak räjavitok
Padlizsänert ma kifizettem egy marek kopejkät,
phuketi kejencnöknek csak foltoztam gatyäjät,
Äbrahäm angyala szälljon mär välladra,
müszakäll helyett meg nöjjön ször älladra...
szufläval nem birta Roger a szüzeket,
a parazsat eleszti, fujja a tüzeket,
esti felhomälyban spärgäzik cefetül,
addig firkäl sms-t, amig a gepe lemerül,
Álladra, Allah növesszen térdig szakállat, 72 szűz járja a táncot nálad, csak óvatosan a lánykákkal, hogy bírd szuflával.
Padlizsänert ma kifizettem egy marek kopejkät, Phuketi kejencnöknek csak foltoztam gatyäjät,Äbrahäm angyala szälljon mär az izmos välladra, müszakäll helyett meg ször nöjön pelyhedzö älladra...
Szavaidon jól látszik, hogy te is foltoztad már a vén phuketi kéjencnők gatyáját, még ha nem is vagy oda az angol spárgáért, se a tökért vagy a padlizsánért.
spärgät,madzagot gyülölöm, mert ärt a mives szerszämomnak, en nem pont erre a välaszra värtam de igy is humoros, jot nevettem a szavaidon.
Terpesztésre van szükség ahhoz,hogy megtudd csinálni az angol spárgát.
Penesszel älmodni, nem jo szo kezdesre, koccintsunk inkäbb egy jo ter-pesztesre...
Tiéd és enyém, hogy ne így legyen, ilyet több ember remél, de a vágyuk ehhez kevés, csak egye őket a penész.
Jav:
Ujat senki sem vesz a Hatärmenti Ukraine-ben, nälunk foltozzäk a zoknit, gatyät, amig a cerna szet nem foszlik, mi kutra järunk vederrel a kezünkben ha szomjasak vagyunk, lämpät este nem egetjük, mert qurva dräga a petroleum, nälunk este a takaro alatt a matatäst jelenti mint jo program, aztän amit talälsz a melegben az a tied..-))
Hatärmenti Ukraine-ben Ujat senki sem vesz, nälunk foltozzäk a zoknit, gatyät, amig a cerna szet nem foszlik, mi kutra järunk vederrel a kezünkben ha szomjasak vagyunk, lämpät este nem egetjük, mert qurva dräga a petroleum, nälunk este a takaro alatt a matatäst jelenti mint jo program, aztän amit talälsz a melegben az a tied..-))
Foltozni nem szokták már a zoknit, ha lyukas, inkább vesznek újat.
Täncol egy bugyiban az egigerö uborkafäk között, älltam mär kulaccsal, nyakkendö nelkül, büntetesül sok uttörö mögött, pattogott a kandallo melege, azt hiszem ebböl lett Rogernek elege, es elment Phuketre dolgozni, ven kejencnök gatyäjät foltozni...
Elmulasztottuk a randit, pedig volt kandalló pattogótűzzel, medvebőr, bor gondűzőnek, járta a lány száriban a táncot, le is esett róla a fátyol, többé már sohasem táncol.
Adott volt a pillanat, de elmulasztottuk.
Vihog a kaszás hideg pofával, de semmit se kezdhet a sarki kofával, nem kapja olcsón a borsót, babot, fillérben számolják amennyit adott.
Vendégek vagyunk ezen a földön, sajnos semmi sem örök, a golyóbis körbe-körbe forog, addig míg végül magából kidob, de amíg itt vagy gyakran kioszt, a kaszás fölötted hidegen vihog.
Lényeg, hogy Hansi megint írt valami jó mondatot... emlékeztek, mi a franc fergetegeset csináltunk itt tavaly vagy tavalyelőtt? Hajrá, ne adjuk annál lejjebb, a kósza népek a rövid hülyeségeikkel csak vendégek. :)
Kopik az élet, biztos te is érzed, hülye egy érzet, de mondják akkor is élvezd, szeress, nevess, miért azt ne kérdezd, a korral a méret sem lényeg.
Reg elmult a nyär, öszre hajlik az idö, dolgoznod kell napestig, hät az remes dolog lehet, csirke lehet 100 eves is, bocsi, de nekem az mär öreg, a cicik älljanak elöre es ne a boka fele nezzenek, az ember mäsnak ismeri Phuket környeket, sör meg taxi együtt jär, egy 16 eves a sarkon vär, a szep elet igy välik csunyävä, ja es nem elfeledve az elmult nyärral a cerkäd is kopik....
Sörözőbe ha megyek, csakis gyalog mehetek, taxira már nem telik, bulcsáznom kell estelig, és a kósza rajongók hada nem akkora garmada, mint amire utalsz, nem is csirke már, rég elmúlt a nyár.
alkalomadtän igyekszem en, de nem mindig telik egy összetett mondatra... könnyü Neked a tenger partjän logäzod a läbaid napestig, azutän fiatal nök tömege rängat el egy uj sörözöbe...
Kezelésed tényleg meglehetősen fájdalmas a liba számára, azt hiszem, és tuti az anyós sem érdemel ilyet, na de hát mit tegyünk, írunk itt mindenfélét gondolkodás nélkül, senki se veszi ezt komolyan, el se olvassák szerintem, csak a végszót nézik, és így totál meddő az a remény, hogy talán majd ők is hosszabb és érdekesebb mondatot írnak alkalomadtán.
libät sem szep dolog megtömni, hät meg egy anyost...de lehet, hogy utäna meg igenyli majd a kezelesed..-))
Ér vagy nem ér negyven pesót, megveszem azt a halat megint, anyósom nem evett belőle tegnap, de ma muszáj lesz megkóstolnia, ha máshogy nem, megtömöm vele, mint a libát.
További ajánlott fórumok: