Modern Rómeo és Júlia (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Modern Rómeo és Júlia
Sok boldogságot kivánok a szerelmetekhez és kitartást.
Nekem is elég nehezen ment,de sikerült leküzdeni az Anyósom utálatát.
Nem számit semmi csak az,hogy szeretitek egymást..
Kitartást Kedves!!
Szia!
Nagyon nehéz lehtett nektek, de a szerelem mindent legyőz, én és a szerelmem közt nincs 10 év korkülönbség, 25 km távolság és családi hátttér van de mi is kitartunk, és ma van aszülinapom és örülök hogy boldog vagyok!!!
Ő az én szülinapi ajándékom! Kivánok nektek sok boldogságot és kitarttást!
erzso
Szia!
Köszönöm szépen a dícsérő szavakat és a jókívánsáokat is... :)
Szia!
Nagyon szép dolog hogy igy kitartotatok egymás mellett s legyőztetek minden akadályt!!!
Irigylésre méltó kapcsolatotok van!
Kívánom hogy a jövőben is simán menjen minden...
Nagyon szorítok értetek és remélem, hogy hamarosan újra együtt lehettek.Sok kitartást és erőt kívánok Neked ehhez.
Azért néha mozdulj ki,nehogy tényleg depresszióba süllyedj,mert az nem használ a kapcsolatotoknak...
ez nagyon szép és magamat látom benne. Én 20 múltam és a párom novemberben tölti a 30.-ik életévét, ő olasz és 9 hónapig együtt is éltünk (egy háztartásban is, közös kasszán stb.) de később a cége, ahol ő egy magas bepsztási posztban dolgozik, így elszólította a kötelesége, és mivel a cég Marbellára költözött így ő is ment és felhagyott A Tenerifei élettel, Én itt maradtam és csak is azért vagyok mindig még itt mer túlságosan is komolyan és fontosnak veszem a családom tiszteletét, olyan nyira,hogy az idő múlásával azt érzem, hogy kezdek depis lenni és már semmi kedvem sincsen a gyönyörű tengerpartea sem lemenni, a párom nélkül nem szép és jó számomra semmi sem már.
Remélem, hogy nagyon hamar már véget ér ez a szitu, ami már 7 hónapja eltart. sok idő... de megvárom ő, ha bele betegedem is, mert nagyon szeretm és ő is nagyon szeret és csak is engem akar.
nagyon köszönöm a bátorító szavakat, nagyon jól esnek, és kell is nagyon a kitartás... egyik nap úgy érzem, hogy bírom, a másik nap meg kétpercenként kapok sírógörcsöt, annyira hiányzik...
köszönöm még egyszer! :)
Szia!
Köszi szépen a jókívánságokat,a családalapítást pedig majd az iskoláim elvégzése után tervezzük... :D
Szia!
Gratulalok, nagyon jol néztek ki egymás mellett, és osszeilletek!remélem, hogy lassan csalad is bovulni fog nalatok, esetleg egy eskuvo! Kivanom, h minden tokéletes legyen!
udv
kiara
Gratulálok!Én is egy ilyen helyzetben vagyok csak én ugy gondolom az enyém még bonyolultab!
De most olvasava a soraidat remélem én is ilyen boldog leszek
Sok boldogságot kívánok
Magdala: Köszönöm szépen a jó kívánságokat, és Neked is sok Boldogságot és Örömet kívánok!
Huenya: Hát gratulálok a boldogságotokhoz és a szerelmetekhez, és sok erőt és kitartást kívánok a távkapcsolathoz, és a családi viszályhoz egyaránt. Bár ahogy írtad a Ti szerelmetek is hasonlóan erős a mint a miénk, és akkor nagyon nagyon sok mindent kibír!
Vargate: Köszönöm a jó kívánságokat, és igazad van a soha kicsit elhamarkodott, de amikor írtam és még most is úgy gondolom, úgy érzem,hogy soha!
Szép történet, hajrá! Sok boldogságot kívánok nektek!
Én is hasonló cipőben vagyok, csak... Hát nem is tudom... Köztem és a párom között is nagy a korkülönbség. Minket 2200km választ el most egymástól legalább(!) 2 évig. (és sajnos a családi viszály is kialakulóban van :( )
Eddig egy csodálatos évet töltöttünk együtt, de sajna el kellett válnunk erre a hosszú időre az ő személyes okai miatt, de ahogy tudjuk, tartjuk a kapcsolatot... nagyon hiányzik, de érzem, hogy ki kell bírnom, mert mi is ugyanúgy megtaláltuk a másikban az igazit, mint ti!
Meguszi: Nagyon szépen köszönöm,mindig örülök,amikor így megdícsérnek minket,nagyon jól esik. :)
A bátorság kérdéséről vitatkoznék,egyszrűen csak nem szeretném elveszíteni a nagy Őt! Nem bátor vagyok,csupán szerelmes és ez szerintem sokmindenre elég...de azért köszi a szép sorokat!
Novina:Hát igen aki átélt5e az tudja milyen és tudja hogy megéri,mert az a kapcsolat amiért teszünk is valamit, az igazi és örök és hatalmas boldogságot ad. Gratulálok az eljegyzésetekhez és még nagyon sok boldog évet(remélhetőleg hamarosan házasokként :))kívánok nektek!
Kedves Puppikám!A kép aminek a címe azt hiszem egy emlékezetes kirándulás-azon gyönyörűek vagytok és a szemetekből sugárzik a boldogság!
Ha én is olyan bátor volnék mint te akkor azt hiszem boldog lehetnék,de tudom hogy ami nehezen véghezvihető szerelem,az az igazi nagybetűs örök SZERELEM!Kívánom legyetek nagyon boldogok!
Köszönöm szépen, és nagyon örülök hogy tetszett amit írtam.
Igazából csk jól esett leírni... :)
Ugrás a teljes írásra: Modern Rómeo és Júlia
További ajánlott fórumok:
- Rómeó és Júlia musical
- Az irodalom határterülete - Rómeó és Júlia, mit takarhat egy ilyen tétel?
- Beszélgessünk! Te a pároddal Aida és Radamesz vagy Rómeo és Júlia történetét játszanád el?
- Rómeó és Júlia musicalből a báli zenét honnan tudnám megszerezni?
- Hány oldalas a Rómeó és Julia és a Hamlet?
- Ha választanod lehetne Rómeót és Júliát vagy Aidát és Radamest játszanád el?