Mobilinternet SIM kártya (tudásbázis)
Köszönöm szépen. Most jutott eszembe kipróbálni :)
Van mobilszámlám, és normális telefonszámom is.
Most kicsörgött a szám egy telefonban, magyarán fel tudtam hívni.
Szia.
T- nél abban az esetben nem működik, ha domino net kártya, aminél csak a net és az sms működik.
Ha van mobilszámlád, akkor ez ugye kizárva, tehát tudsz telefonálni is! Hívásindítás elég drága, inkább csak fogadásra használnám!
Amúgy valószínű h van egy átirányításod a hangpostára, de nem állítottál be hangpostát. Ha betelefonálsz telszámmal és jelszóval akkor leveszik a hibás átirányítást és megkérdezheted a percdíjakat is!
Amúgy aki téged hív, nem fizet többet azért mert mobilinternetet használsz.
Remélem segítettem.
Szia!
Hát, nem sokan válaszoltak Neked...
Elviekben működhet a telefonálós része is, gyakorlatilag viszont nem biztos... A tarifacsomagtól függ. Régebben összekutyulták őket, mert nem volt külön non-voice kártya, de manapság már adnak el olyan SIMeket, amiken csak non-voice szolgáltatások elérhetők. Ezt egyébként könnyen kiderítheted a telefonszámláról is. Ha a számlán "normális" szám szerepel, akkor elviekben hívható. De hogy melyik szolgáltatónál mi a "nemnormális" szám, az már más kérdés, nem tudom megmondani.
Jujj, mi jutott eszembe! Csörgesd meg a számlán lévő telefonszámot! Ha olyasmit karattyol, hogy a hívott szám pillanatnyilag nem elérhető, akkor normál telefonban hívható lesz. De ha olyasmit mond, hogy a hívott számon előfizető nem kapcsolható, vagy nem megfelelő a telefonszám, akkor nem működik rajta nonvoice szolgáltatás.
Sziasztok. Van egy Tmobilos mobilinternetem.
Ha az ehez való SIM kártyát átteszem egy telefonba, akkor el tudnak rajta érni ?
SMS működik a mobilkütyüvel is...
Tudom,csak át kéne rakni egy telefonba és kideríteni, de nincs most olyan telcsim , amiben ki tudnám próbálni