Mobil internet - Tud valaki segíteni? (tudásbázis)
A mobilinternet egyáltalán nem drága, ha azt is figyelembe vesszük, hogy nincs telepítési költség, nincs áthelyezési költség, sokkal kevesebb vele a macera, mint pl. a chelloval vagy a t-online-nal.
5GB- 5.000 ft a Vodafone-nál, 6.000 ft a Pannon-nál, a T-online-nál pedig van 2 GB-os csomag havi 1.000 ft-ért arany társkártyára. Ráadásul nem kell az irodában külön net, hiszen a laptopot viszem magammal, ahová akarom.
Szerintem leginkább azért használják a helyi szolgáltatókat, mert félnek a mobil-tól, pedig a sebessége is tökéletes már és -legalábbis a Pannonnak - az országos lefedettségére sem tudok panaszkodni.
Lehet igazad van :)
Szerencsére nem munka. :)
Igazából úgy jött az ötlet, hogy keresztanyámék mennek Bulgáriába, és ő mondta,hogy viszi a gépét.
Nekem addig eszembe sem jutott.
De mivel én meg anyuval megyek, vagyis vele leszek egy szobában, és ő esténként sokszor órákon keresztül olvas, gondoltam én addig beszélek a többiekkel. :)
5000.- forintig áldoztam is volna rá, de mint kiderült nincs olyan lehetőség, hogy csak egy hónapig használjam, (vagyis lehetséges, de nagyon drága) így letettem róla.
Aztán ezért gondolkodtam, vigyem vagy ne vigyem, lesz wifi, vagy nem lesz wifi? :)
Végülis nem létszükség. Csak esténként a szobából jó lett volna tartani a kapcsolatot a barátokkal, és a család másik felével, akik akkor Bulgáriában lesznek. :)
Lényegében csak az esti órákban használtam volna..
Bár lehet leteszek róla.
Majd még hétfőig megálmodom. :)
:) Spanyolba megyünk.
De sajnos a szálloda nevét nem tudom, hogy utánanézhessek..
Már rákerestem a helyi szállodákra (Lloret de Mar) a legtöbbnél írja is...
De tuti ha elviszem magammal a gépet, ahova mi megyünk, ott pont nem lesz. :)
szia!
nem tudom, hova utazol, de nagyobb üzletközpontoknál, McDonalds-oknál általában szokott lenni nyilvános wifi. persze, ha Kongóba mész pl, akkor nem biztos, hogy találsz ilyet. :-)
Utánajártam. Vodafon-nál és pannon-nál is voltam, de mindkét helyen lebeszéltek róla. Egy hónapra nem éri meg. :(
Bár nem tudom így meg merjem e kockáztatni, hogy kiviszem a laptopomat. Elvileg ma már a legtöbb szállodában van wifi. Bár ahogy ismerem magam, amilyen szerencsém van, ahova mi megyünk ott tuti nem lesz. :)
Lehet nem voltam eléggé egyértelmű.A telefont össze kell hozni a laptoppal.Infra,adatkábel,blut.
Vagy 20ezerért adnak most olyan egységet amit be kell dugni a gépbe.Ha csak egy hónapra kell akkor nem érdemes megvenni szerintem.
Pont e miatt vettem mobil internetet. Gyors, megbízható és nincs macera a bekötéssel.
Fizess elő egy-két hónapra kedvezmény nélkül, akkor nem kell hűségidőre szerződnöd.
A kérdés az, hogy létezik e ilyen. :)
Vagy csak huzamosabb ideig lehet és csak előfizetni? vagy talán van más megoldás is..?
Menj be a mobilszolgáltatókhoz, és kérdezd meg!
Vagy hívd fel őket, az gyorsabb.
További ajánlott fórumok:
- Lakás tervrajzait keresem az interneten.Tud valaki segíteni?
- Hajdú zerowatt típusú mosógép használati utasítását keresem, sajnos az interneten sem találtam, tud segíteni valaki?
- Tudna valaki segíteni abban, hogy tudom kinyomtatni máshol az interneten megcsinált adóbevallást, ha nincs otthon nyomtatóm?
- Internet Explorer 8-as prog. kellene telepítenem, de mindig hibába ütközök. Tud valaki segíteni?
- Tudna nekem segiteni valaki, mitől van az, hogy ahogy bejelentkezek a honfoglaló játékba rögtön kikapcsolja az internetet?
- Internet Explorer beállításában tudna valaki segíteni?