Mobil internet lemondás (beszélgetés)
Szia!
Ennyire rosszak voltak a tapasztalatok a mobilon való netezéssel kapcsolatban azért mondod le ?
Én pont most gondolkoztam, hogy kéne egy olyan telefon ami alkalmas a netezésre. Milyenek a tapasztalatok ?
fas*za. Jött egy sms, hogy aktiválták.
De ezt most marhára nem értem, hogy 1 szolgáltatást lehet kétszer aktiválni? Vagy mi van???? msot kétszer fogom fizetni ugyanazt? Azt hiszem holnap irány a pannon üzlet.
az jött, hogy
Megrendelését rögzítettük. A szolgáltatás aktiválásáról SMS-ben fogjuk értesíteni
Remek, remélem nem regisztráltam msst még valami szarra...
igen!
Mikor megrendeltem akkor is csak egy számra el kellett küldeni, hogy Mini. Tehát gondolom a lemondás sem sokkal bonyolúltabb, csak nem tudom mit hova küldjek. :$
ja!!!!
:-)
Tehát a mobilodon netezel, ugye? És sms kódot keresel amivel lemondhatnád?Mert van ahol azzal is le lehet.
Lehet ma kicsit értetlen vagyok:-)
További ajánlott fórumok:
- Laptophoz szeretnék mobil internetet. Mit ajánlanátok!? Van esetleg korlátlan lehetőség!? Árakat is kérhetek?
- Hogyan tudom levédeni a mobil internetet, hogy más ne tudjon felkapcsolódva a netemet használni?
- Miért nincs Wi-Fi és mobilinternet sem a telefonomon?
- Mobil internet! Mennyi, hogy működik, mennyi idő, míg bekapcsolják?
- Mobil internet - Tud valaki segíteni?
- Melyik a legjobb ár/értékű arányú mobiltelefon, amelyik a legjobban alkalmas internetezéshez jelenleg?