Mobil internet! Mennyi, hogy működik, mennyi idő, míg bekapcsolják? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nekem van egy Voda mobil internet előfizetésem, de külföldre megyek hosszú időre és el szeretném adni.
2008. szept. végén kötöttem a szerződést, havi bruttó 3.000 Ft és 1 Gigás.
USB E220 típusú modem stick van hozzá, ami laptophoz ideális a kis mérete miatt.
Nekem nem volt vele gondom, a sebessége is jó volt, mindíg tudtam használni.
Ha valakit érdekel írjon priviben, egyébként adtak hozzá egy pendrive-t, azt is odaadom, mert nekem nincs rá szükségem.
Minden tartozéka megvan, teljesen fullosan.
szia,
P szolg. 5990.- korlátlan,de! filmet és más zenei letöltéseket nem tudsz..ugyanis lehet hogy korlátlan,de ha egy bizonyos szintű sebességet használsz,akkor letilt a P és naggggyon lassú lesz az egész.
72órán belül kell a vásárlástól beaktiválni a simet(de ez azonnal meg szokott lenni-adatfeldolgozás függő)
a modem magát feltelepíti és te csak ráklikkelsz az ikonra,amit kihelyez az asztalra..és nyomhatod is)))
nekem ez van..ha csak arra kell tényleg,amit írtál akkor szuper lesz..
arra elég gyors hogy itt legyél ))) és nézelődj..
a trécselős dolgok Skype és msn az nem ettől függ))..az bármikor mehet..
az 5g az nagyon sok..csak bátran
van egyébként a szolgáltatóknál olyan lehetőség hogy ki lehet próbálni...talán 3nap?
de ha nem jön be,akkor az alacsonyabb csomagot egy hónap után vissza lehet adni!!
P-s szolgáltatónál fix havidíjas korlátlan van ha jól emlékszem 6ezerért, ismerek olyat akinek van, meg van vele elégedve, én is kipróbáltam, nincs vele semmi gond. Egy USB sticket kapsz, feltelepíteni egyszerű és utána már netezhetsz is, a stick-nek külön sim-je van és úgy működik mint egy előfizetés.
Egy másik ismerősömnek T-sből van ugyanilyen, de ott csak korlátos van (legalábbis 1-2 hónapja még csak olyan volt).
Köszi a váaszt!
Neked is tettem ám fel kérdést.:)
Annyira nem vagyok képben hogy mi mire elég.
Na és a gyorsasága mitől függ?
Ja és lefedettségi térképet hol találok?
A honlapon?
Budapesten használnám. Vagy azon belül is fontos?
Szia!
Úghy ahogy az árakat nézegettem.
De a bekapcsolás hány nap?
Vagy bemegyek egy ületbe, megveszem, és már működik is?
Eég annyi papír, mint egy mobil fetötős kártya megvételéhez?
Szia!
lAPTOPHOZ KELENE Z A KIS STICK VAGY USB? vagy hogy mondják?
aZ 5 GIGA MIRE ELÉG?
Hoxázgatni, maiezgetni szeretnék. Ovasgatni.
Meg nha skypolni se enne rossz
Szerintem, ahhoz már kevés.
Vagy?
Üdv!
Nézzed meg a lefedettségi térképet, aztán egyeztesd össze, hogy hl használnád a legtöbbet, az alapján válassz. A többi kérdésedre megtalálod a választ a 3cég honlapján.
Sziasztok!
Jövő héten már működő mobil net kelene nekem. Melyik szogátatót válasszam?
Mennyibe kerü?
Van fetötős, és van előfizetéses is?
Melyik a jobb?
Mennyi idő míg bekapcsolják?
Miyen papírok kellenek hozzá.
Nagyon keenének a tapasztalatok.
Ja, és korátlan?
Mennyibe kerü?
Köszi Csillus
További ajánlott fórumok:
- Upc-sek, nektek jól működik az internet?
- Ha egy telefonon van GPS, az műkődik Internet nélkül?
- OTP internetes utalás működik most valakinek?
- Érintőképernyős telefont nem tudjuk bekapcsolni, mert nem működik az érintőképernyő. Érdemes javítatni?
- Nem működik a Zanussi Easyiron mosógépem! Bekapcsolom és 2perc múlva kikapcsol. Mi lehet a baj?
- Hogy lehet bekapcsolni a notebookot, ha a gomb nem müködik?