Mi újság a kiskertben? (beszélgetés)
Nekem is van ilyen,,meg nárcisz is,,zöld levélköteg virág semmi.
Persze így is van ,,de lehetne több is.
Igen!?
Levelei vannak, hatalmasok, de bimbó, csak néhányon. El vannak fáradva?
A tulipán ugye eltűnik,,aztán jön a száraz nyár, ősz ,elfelejthetjük locsolni,,és nem marad a hagymában annyi erő.
Legalábbis így vettem észre.
Egyre szebb a kertem:D
Kinyíltak a jácintok, nárciszok, gyöngyike, bőrlevél és valami kékvirágos lándzsa levelű virág is.
Érdekes, hogy az íriszem nem nagyon akar bimbósodni sem és a tulipánokon is alig van bimbó. Tavaly kb. 40 db tulipánom virágzott, most 3-4 db-on van bimbó. Ennek mi lehet az oka?
Bújnak ki a liliomok, már vagy 20 cm magas a pünkösdi rózsám. Ééés, a tavaly ültetett pázsitvioláim is virágoznak. Alszanak még a csigák?
Levelesedik a klemátiszom is, terebélyesedik a harangvirágom. És elkezdtek kibújni a gyöngyvirágok (ennek nem örülök annyira)
A hagymavirágok levele is már nagyok.
Virágzik a körtefám (tavaly nem tette), de az almafa most nem.
És a páfrány is elkezdett levelesedni.
Hatalmasra nőtt a fű és a fehérhere. Szépen nő a ligetszépe és a bársonyszegfű is.
És lehet, hogy idén már virágzik a törökszegfű és a magról ültet szegfű is.
Lassan elvirágzik az aranyesőm.
Húú, szép a kert és még szebb lesz.
Azt gondoltam, hogy nem ültetek paradicsomot, mert tavaly kukacos volt mind, de még is fogok, és epret is fogok hamarosan.
Kösz! El is feledkeztem, hogy ápr. 1. van!
Lenne hozzájuk egy komoly kérdésem, akkor majd holnap, nehogy viccnek vegyék! 🤣
Igen. Ma ott is április 1.-ét írnak.🤣
Van aki már palánta formában keresi, akinél rendelni lehet, félkész állapotban kicsivel drágábban adja. Szóval van rá kereslet.
Nézd meg, fotó is van róla. Ott egy nagy zsák tarhonya mag.
További ajánlott fórumok:
- Szólánc-folyóiratokkal, újságokkal
- Kinek mi a véleménye Rubint Réka újságjáról?
- Zavar ha a párod valahol pl. újságban, filmben, neten bombanőket lát? Nem érzed hogy összehasonlít, vagy különbséget lát?
- Miért lehetnek ma már trágár szavak az újságcímekben?
- Mit válaszolsz, ha azt kérdezik tőled "Mi a helyzet" vagy "Mi újság"?
- Kertészkedés kiskertben