Mivel vagy beoltva és volt-e mellékhatása? (beszélgetős fórum)
Nem jó a kérdés ! Helyesen : volt-e oltási reakciód ?
A mellékhatások később jelentkez(het)nek, évek, sőt évtizedek múlva !!!
Átestem a covidon oltatlanul.
2 Pfizer: semmi
1 Moderna: aznap éjjel hőemelkedés, izomfájdalom, a szúrás helye 2 napig érzékeny volt, ha megnyomtam.
2 Pfizer
egész éjszakán át tartó izomgörcsök az alsó végtagban,beadás után,mindkétszer,aztán még egy -két napig izomfájdalom.
2 pfizer
Karfájdalom, fáradékonyság mindkettőnél
2 pfizer, előtte átestem a covidon.
Elég fáradt voltam, aznap, 2. után estére bevettem 1 lázcsillapítót. Semmi extra nem volt.
Jómagam májusban Szputnyikkal, október elején Pfizerrel.
1. oltás után semmi.
2. oltás után levertség, hőemelkedés valamint az oltás helyén és annak környékén több napig tartó fájdalom.
3. oltás után levertség, láz és izomfájdalom (nem csak az oltás helyén és környékén)
Anyu két Sinpharmot és egy Moderna-t kapott.
1-2. oltás után is hőemelkedés, a 2. után több napon keresztül izom- és ízületi fájdalom.
A Moderna után két napig lázas volt, majdnem 1 hétig mindene fájt.
Apu ugyanezt a kombinációt kapta. Neki csak a 3. oltás után volt levertség érzete és hőemelkedése.
Öcsém (18 lesz nem sokára) kétszer esett át a fertőzésen, majd ősz elején megkapta a Pfizert. Mindkét oltás után lázas lett.
1. Moderna: karfájdalom
2. Moderna: karfájdalom
3. Moderna: karfájdalom, vörös téglalap, megduzzadt nyirokcsomó, láz, hidegrázás
1. Astra mellékhatása alig bírtam kimászni az ágyból a hasam a derekam nagyon fájt és kisugárzott a combomba is.
2. Astra mellékhatása hőemelkedés és aluszékonyság.
3. Pfizer másnap éreztem hol böktek meg.
2 x Pfizer
Semmi mellékhatása nem volt. Még csak azt sem tudtam másnap, hogy hová bökték a tűt. :)
2 kinai, 1 pf.
A sinopharm mellékhatását még mindig nem hevertem ki, fáradékony aluszékony vagyok, és nem is érzem magam igazán jól.
A pf semleges, utazás miatt kellett.
Fiam ( 30 é. ) 2 astrát kapott, hétvégén veszi fel a harmadikat. Az első nagyon megviselte, 40 fok feletti láz gyengeség, napokig, fel sem birt kelni. A második is, de az már nem annyira
Moderna.
A karom fájt utána, azon kívül semmi porblémám nem volt. Kb 2 hónapig utána viszont nagyon elkezdett hullani a hajam, de szerencsére elmúlt.
1. Szputnyik: 12 órával később kezdődő levertség és 37,6os hő, valamint karfájdalom. Lázcsillapító, reggelre elmúlt, majd a délelőtt folyamán újra elölről. Újabb lázcsillapító, és utána minden oké volt.
2. Szputnyik: csak karfájdalom, szinte a beadástól kezdve.
3. Moderna: kb szintén 12 óra elteltével, magas láz majdnem 39 volt. Karfájdalom, megduzzadt, olyan 5cm átmérőjű körben bepirosodott.
Levertség, hányinger, szédülés. Egyszer össze is estem. Mint kiderült levitte a vérnyomásom.
Pénteken kaptam, most már csak picit fáj a karom.
Apu ugyanezt a kombót kapta. Szputnyiknál semmi tünete nem volt. Moderna esetében pár nap múlva vette észre, hogy kicsit duzzadt, meg viszket, de semmi több.
A férjem 3 pfizert kapott. Picit fájt a karja de semmi extra.
2 Astra + 1 Pfizer.
Az első kettőnél szinte semmi, legfeljebb az oltás helye fájt. Az emlékeztetőnél felment a lázam és fájt a fejem, másnap estig, aztán mintha elvágták volna.
További ajánlott fórumok:
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Miért olvasok rengeteg mellékhatást az oltásokkal kapcsolatbam, de egy ismerősömnek sincs semmi baja ?
- Tényleg hatásos az EstoSlimball (gyomorlabda)? Vannak mellékhatásai?
- Hyaluronsav ráncfeltöltés - mellékhatások?
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Szedett már a gyermeketek Aerius oldatot? Volt-e tőle kellemetlen mellékhatás?