Mivel tudom a fájdalmam csillapitani? (beszélgetős fórum)
Fogalmam sincs.
Mert próbáltam időpontot kérni de mot betegség miatt nincs rendelés.
Lehet, hogy nyaki gerincsérved van ?
Mikor mész reumatológiára ?
Semmi nem volt kb.
Kaptam beutalót reumára,illetve B vitamin komplexet meg magnéziumot mondta hogy szedjek.
Valószinüleg sérv,azt mondta az orvos.
Köszönöm a válaszokat.
Ma megyek orvoshoz.
Ez nem könnyű munka,,és az idő is halad.
Tehát ami régebben kellemetlen volt az mára rossz lehet.
Egyébként lehet hogy ha megszokod/belejössz egy idő után elmúlik.
Én bízom benne hogy az öngyógyító technikákra is szántál már annyi időt amit ajánlottam, mint amennyit a fórumon vagy. Bár a fájdalomcsillapító technikától nem szűnik meg a probléma, de a fájdalmat mérsékli, de az is lehetséges hogy hosszabb időre megszünteti. A végső megoldáshoz orvos, minél előbb!
Fájdalomcsillapításra több féle módszert is ismerek, de ezek csak ideiglenes megoldások amíg el nem jutunk az orvoshoz. Szerintem ez is valami.
Csak azt nem értem hogy eddig nem volt amig nem csináltam ezt a munkakört,eddig semmi ilyen bajom nem volt.
Korábban igen,de nem ennyire fájt.
Ilyen, vagy váratlan fájdalmakra érdemes a tudástárunkban tartani néhány akupresszúrás pont ismeretét.
A te problémádra most a kézen a vastagbél 4-es pontot kellene kezelni. A vastagbél 4-es pontot főképp fej-, szem- és fogfájás, torokgyulladás, karfájdalmak, hasfájás és székrekedés kezelésére lehet főleg használni. Ám ez a pont általános, a test bármely részén fellépő fájdalmak csillapítására is alkalmas, tehát a legfontosabb fájdalomcsillapító pont.
Hogy hogyan kell kezelni, csak írd a keresőbe a pont nevét, és találsz könnyen elsajátítható információt a kezeléssel kapcsolatban. Nézzél képeket is. Könnyű, azonnal tudod használni.
Pár hete kezdtem konyhai munkát(takarítás,mosogatás naponta) ,korábban sok évig dolgoztam ebben,akkor is volt ilyen problémám.
Éjjel gyakran arra kelek hogy zsibbadnak az ujjaim,illetve napközben is fáj a kezem/karom,illetve ujjaim.
Mit tehetek ez ellen?
További ajánlott fórumok:
- Hasfájós babák! Tudom, hogy nincs ellenszere, de kinek mi vált be a görcsök csillapítására? (gyógyszerek, ékezés, masszázs, stb...)
- Kérlek segitsetek! Nővéremnek 38.7'C-os láza van és nagyon görcsöl a hasa! Mivel lehetne csillapitani a görcsöket? Valamilyen házi módszer?
- Jön a vihar... eléggé félünk. Vannak "praktikák", amivel csillapítható a félelem? Vagy fejben kell eldönteni?
- Mivel lehet csillapitani a fájdalmat, és azt az égő, csipő érzést ha aranyér van kialakulva?
- Mitől zsibbadhat a karom? már több mint 24 órája kínlódok vele, segítsetek, mert már nagyon fáj. Mivel lehet csillapítani?
- Dohányosok, diétások!Mivel tudom csillapítani az éhséget?