Mivel tennéd jobbá a világot? (beszélgetés)
Eltörölnék minden olyan üzemet, gyárat,amellyel meg lehet ölni a környezetet, a tengert, a növény-és állatvilágot - megszüntetném az emberek közötti iszonyú aránytalan különbségeket, ha tehetném...
Szűnjék meg az éhínség és a háborúk és szeressék egymást az emberek! Törődjenek az idősekkel is, hallgassák meg tanácsaikat, ne írják le őket, csak mert öregek!
Az emberek ne éhezzenek és nélkülözzenek a földön, hanem nekik is segitenék talpraállni. Társainkkal tisztelettudók legyünk és megértőek, figyelmesek udvariasak ne kelljen állandó félelemben élni.
Mindenkinek legyen normális a körülményekhez képest, szép, rendezett otthona. Legyeb meg a szükséges megélhetés. Üdvözlettel: Ágnes
Van egy arab közmondás, amin szerintem érdemes lenne elgondolkodni azoknak, akik csupa napsütéssel képzelik el a világot:
"Ahol mindig süt a nap, ott minden kiszárad."
A teremtő tökéletesre teremtette ezt a világot. A világot nem kell jobbá tenni. Saját magunkat kell jobbá tenni, úgy fejlődik a világ is velünk együtt. Ez a világ így lett kitalálva. Az élet arra van, hogy általa fejlődjünk. Kell a fény is, és kell az árnyék is, kell a napfény is, és kell az eső is. Mindennek megvan a rendeltetése. Ha mindenki csak a saját háza táján seper, és csak akkor néz le a másik emberre, amikor annak segítő kezet nyújt felemelkedni, de annyit segít, amennyire a másiknak szüksége van, és nem akar "túlsegíteni", akkor mindenki jobbá teszi a világot.
EZ SZÉP:)
EMBEREKET ERŐSZAK NÉLKÜL
"Képzelj el
egy világot, mely szép
és igaz és tökéletes,
Aztán pedig lásd be ezt:
a Létező
ezt sokkal jobban
elképzelte már,
mint te
most."
hát, mivel nem tökéletes. :)
Amúgy azzal, hogy elsősorban a családommal vagyok jó, aztán a többi embernek is amennyire tőlem telik segítek. Kedves vagyok mindenkivel.
Azzal, hogy önmagam jobbá válok.
Mindenkinek csak ennyit kell tennie,
semmit többet.
:-)
Arra kérném az embereket,hogy ne hadják el a gyerekeiket.Több megértés szoruljon mindenkibe.
Segítsenek egymásnak az emberek ne bántsák egymást.
Csokival??
Na jó...szigorúbb törvényekkel...Kb mint Mátyás idejében...
Szülnék még vagy két gyereket. :)
Sok-sok fát ültetnék.
További ajánlott fórumok:
- Milyen természetes anyagok vannak, amivel serkenthetem magam, hogy jobban menjen a tanulás?
- A meditáció maga a csoda, mely meggyógyít téged és a világot.
- Lejár a fiam után a GYED hamarosan, szeretném tudni mivel járnék jobban, ha a kisebbik fiam után a GYED-et vagy ha GYES-t igényelek?
- Olcsón vettem egy lakkos magassarkút, feketét, tök jól néz ki, de otthon jobban vizsgálva tiszta gépolaj szaga, mivel szagtalaníthatnám?
- Nagyon meghúzodott a nyakam tudtok ajánlani valami krémet amivel jobban lehetek?
- Normális az, hogy a pajzsmirigyemre kapok hormont, mivel alul működik, és egyre jobban szőrösödök?