Mivel oldható meg a vizhajtás, házilag gyógyszer nélkül? (tudásbázis)
Petrezselyem vacsihoz elrágcsálva.
Dinnye önmagában vacsorára.
Nos, kedves pitzburg, már meg is válaszoltad, mi az a tiszts víz. RO=revers osmosis, ami annyit takar, hogy amikor forrásvizet iszunk, az ozmotikusan tiszta, mert a földben a rétegek közt csörgedező vízmolekulák folyamatosan odaütődnek, így nem tud rájuk tapadni a szennyeződés. Revers osmosis: ha nem csupán a szó jelentését nézzük, fordított ozmózis, vagyis a szennyezett vízmolekulák több szűrőn átjutva és membrán segítségével letisztulnak. Még a vízbe jutott vírusok, baktériumok, gyógyszermaradványok (pl. hormonok) sem jutnak át rajta.
Nekem is ilyen van két éve, a természetgyógyász azt hitte, hogy fogytam, pedig csak a víz ment le a lábamról, amióta rendesen iszom a tiszta vizet.
Akkor tudod mi az a tiszta viz!
Gondolom ezt fogyasztod...
Kalandozni voltam ...
RO= Reverz Ozmózis
Olyan szűrő, ami csak a vízmolekulákat engedi át, a vízben lévő millió szennyeződést nem!
ja,közben megnéztem a miénket :)
az is Ro ,azaz ozmózis alapú :)
Nekünk több mint 1 éve van RO viztisztító berendezésünk.
Ezzel tudok a családomnak tiszta vizet előállítani!
Érdekes, hogy mennyi mindent tudtok, de az senkinek sem jut eszébe, hogy sok tiszta vizet kell inni? Ajánlom figyelmetekbe a Dr. F. Batmanghelidj: A tested vízért kiált című könyvet!
Azt sem árt megtanulni, mi is az a tiszta víz!
Szia,
állítólag az ananásznak is nagyon jó vízhajtó hatása van.
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- A gyógyszertáros kontra doki
- Van valakinek tapasztalata az Ozempic nevű diabétesz gyógyszerrel?