Mivel mossák a gyermekek kezét az oviban? (tudásbázis)
Panasznak mi számít? A fertőző betegség az nem? Arra is sz..rik az itteni doki..
Hát ez az...
Ezt a baromságot! Szerintem egy ilyen kisgyereknek nem a rasszizmus fog eszébe jutnia meséről...:))))
Állva? :DDDD Na azt megnézném hogy csinálják! :)
Valami variáció volt,h.a körzetes orvosnak már nem kell kijárnia a hozzá tartozó óvodába(normál esetben,nem akkor,ha panasz van).
Pedig tényleg nem vehet át az óvónő gyógyszert,főleg nem adhatja be!!Akkor az összes beteg gyerek mehetne a kis gyógyszeresével és akkor ennyi erővel azt is ki lehetne írni,h kórház...
nem sajnos
ezt itthon találták most ki
vagyis még szeptemberben
csak néhány példa
a gólya gólya gilice az rasszista töltetű
a piroska és a farkast azzal magyarázzák, hogy piroska apiros színű szoknyában van és a piros szín a szexuálisan érettséget jelképezi
és így tovább
most beszéltem egy bőlcsődei gondozóval, azt mondja, hogy a gyerek ha képes állni magától akkor tisztába tenni csak állva lehet, de hát úgy, hogy lehet?
jó lehet de nehéz, hogy áll a gyerek és tiszta szar, már bocsi
hát ez az?
mit keres?
a szappan természetesen nem gyógyszer, de azért alapvető higéniai szükséges
de a marós szappan a túlzás
Dehogy tagadja, előttem adja át óvónéninek a gyógyszeres dobozt!!!! Én meg ha szólok érte, akkor egy bunkó vagyok! :( Múltkot 5 azaz öt gyerek volt az oviban, "hála" a beteg gyereknek, mert mindenkit megfertőzött...
Kérdeztem az óvónőket, hogy ezt meg hogyan lehet, válasz nuku.....
Most bepipultam a legutóbbi fertőzés miatt és megkérdeztem a gyerekorvost, hogy ilyenkor mi van, nem kellene valami ellenőrzést tartania, mivel őhozzá tartozik a mi ovink, válasz: majd a szülőin megbeszéljük az óvónőkkel.....hát köszi....
A beteg gyerek mi a frászt keres az oviba????
A szappan sajna semmit nem ér, ha a képébe köhög, letüsszenti, vagy mint amit a lányom is elkapott: nőgyógyászati fertőzés :((( és nem igaz, hogy azt a gyereket az anyja fürdeti, vagy gondozza, mert akkor látnia kéne a gyerekét, vagy ha más nem minimum a bugyiját, amikor mossa....
Kigyógyítani 3 hétbe telt..... úgyhogy most pipulok az ilyen témáktól és nem veled vitatkozom, mert tudom, hogy jót akarsz! ;)
az aki átíratott egy Weöres Sándor verset és készített egy listát a nem mesélendő mesékről:)
lásd piroska és a farkas
ugyan így a mondókákról is
lásd gólya gólya gilice
a teljes lista még nincs meg, de hamarosan a kezembe lesz
Dettó! :(
Én már vittem be gyógyszertári krémet, azzal mossa a kezét, meg a többi gyerek is, akinek ez a gondja....
Nálunk úgy kell beadni a wc papírtól kezdve mindent, és nem a legsz..rabbat veszem, ahogy a többi szülő sem, de gondolom azok mennek haza....
Akkora hülyék voltak, hogy szülőin közölték: köszönik a felajánlásokat, legalább nem kell a raktári készletekhez nyúlni.... csak tudnám, akkor minek hozatják be velünk is.... nagy a család gondolom....
és ha csak megkérnéd az ovonőt h figyeljen rá h rendesen öblítse le és rendesen törölje meg miután megmosta??
mi a bölcsiben jártunk így, egy kis figyelemmel emult a panasz...
Összekell fogni és követelni a szappan lecserélését
beszélj a többi szülővel is
hmmmmmmmmmmmm
az könnyen meglehet, de azért a kézmosás igen fontos dolog ám:))))))))))))))))))
egyébként az orrfújásról van egy jó történetem
fent az okosok kitalálták, hogy csak akkor lehet a gyerek orrához nyúlni ha ő megengedi mert különben korlátozza a gyereket a szabad mozgásában.
és kérdemén melyik gyerek szereti ha törlik az orrát?
ettől függetlenül szerintem az óvónők a kérdezésük nélkül is megteszik
már ahol
A probléma az hogy több gyereknek is van.
És ha nem kérdezek rá tegnap az óvonőnél nem is mondott volna semmit.
Hozzá teszem a gyógyszer is amiket kapott 5400 FT volt.2 hétig kell kezelni.
További ajánlott fórumok:
- Vegetáriánus gyermekek?
- Szellemlátó gyermekek
- Kis gyermekek nagy mondásai
- Allergiás gyermekek anyukái: oviban hogy oldjátok meg az étkezést?
- A kopasz férfiak mivel mossák a fejüket?
- Mivel csökkenthetném kisfiam állandó arcüreggyulladásának gyakoriságát? A betegség utáni első pár nap után az oviban minden kezdődik elölről