A kopasz férfiak mivel mossák a fejüket? (tudásbázis)
Nem az anyagiak miatt kérdeztem.:)
De amúgy de, sokat tud válogatni. :D
Csak kíváncsiság. Kifogyott a samponom, és a zember fejésvállaktúinván samponjából loptam, és szöget ütött a fejembe, hogy minek neki sampon, ha mindig kopaszra nyírás után mos fejet. :))
Szóval ezért kell neki, hogyha nekem kifogy, legyen mit a hajamra kennem. :D
Kinek mi az ideális.
Nő létemre soha nem használtam tusfürdőt se testápolót.kb három hónapja hajat is naponta szappannal mosok.
Nekem jó,tiszta vagyok
Az én férjem borotválja a fejét, és az éppen aktuális tusfürdővel mossa.
(A végén after shave balzsamot ken rá.)
Hallani sem akar samponról. xD
:DDDDD
Nálunk a fiúknak van haja, a fiam balzsamos sampont használ.
A férjem baba tusfürdővel fürdik és azzal mossa a haját is, bár épp a napokban említettem meg neki, hogy nem véletlenül találták ki a sampont:DDDDD
Miért igénytelen valaki, ha szappannal fürdik?
A fiam 29 éves, elég piperkőc típus, de szappannal (baba) fürdik, mert a tusfürdőktől vakaródzik.
Mindig tiszta és illatos.
Apám a feje tetején kopasz, de ott már 20 éves korára elmúlt a haja. Amúgy tök rövidre nyírva hordta egész életében. Szappan. Ilyen téren az a klasszikus "igénytelen férfi.
Kopasz férfi fürdőjében én még nem láttam sampont. A tüsi hajúaknál sem. Gondolom, mert felesleges. A lágy esés hiába cél, a félsülhetőséggel meg nincs gond :P
A pasimnak sincs külön samponja, max. 2in1 tusfürdő és sampon (szerintem ezt csak ráírják, hogy akinek ilyen dilemmája van, az azt emelje le a polcról), pedig ő minden reggel mosás után beszárítja a pár centis haját.
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről?
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?
- Igaz-e, hogy a kopasz férfiak jobbak az ágyban, mint a nem kopaszok?