Mivel lehet eltűntetni az újonnan vásárolt farmer kellemetlen szagát? (tudásbázis kérdés)
Szerintem én is ugyanilyen farmert vettem, (fekete koptatott, Takko-ból, nem a legolcsóbb darab...) :-(
A problémám ugyanez, már nem tudom hányszor mostam/ áztattam. Más ruháimmal semmi gond, de ez olyan büdös, hogy nem lehet benne létezni.
Valakinek van esetleg egyéb tippje?
Én is átmosok minden újonnan vásárolt dolgot. Ez egy fekete koptatott farmer. Úgyhogy vagy a festékanyag ilyen büdös vagy a gumirozás a derekánál. Más takko-s cuccomnak semmi baja nincs. Ja, és már 4 mosáson túl vagyok. Visszavennék, ha emiatt vinném vissza?
Egyébként még a kínaiban vásárolt farmereimmel sincs soha gond. Ez pedig jó minőségűnek tűnt és 6000 Ft volt. :(
Már mindet megírtak előttem Neked, amit én is javasoltam volna. A véleményemmel csak erősíteni tudom a javasoltakat... Én mindent (ruhákat, ágyneműt, még a függönyt vagy más lakás textilt) kimosok új korában, csak utána kezdem használni.
Tehát:
illatos mosás-öblítés
+ecetes átmosás.
hát, valószínűleg az anyagával van baj, rossz minőségű farmeroknál előfordul.
Még egy mosást javaslok, rengeteg öblítővel.
kimosod
(bár én ilyennel még nem találkoztam. a festéktől lehet büdös vagy a raktározás körülményeitől)
Sziasztok!
Vettem egy koptatott farmert a Takko-ban és akárhányszor mosom ki (öblítőt is használok), mindig büdös marad. Valószínűleg a festékanyagtól ilyen. Lehet valamit tenni ellene????
További ajánlott fórumok:
- Nektek nem lenne kellemetlen, ha összetalálkoznátok vele?
- Kérlek segítsetek, van egy kolléganőnk aki nagyon kövér és nagyon büdös a szaga annyira kellemetlen nekünk. Hogyan tudnám közölni vele?
- Hogyan lehet kollégának finoman a tudtára adni, hogy kellemetlen nagyon a szaga?
- 9 éve újonnan üzletben vásárolt számítógép nagyon lassú. Állítólag RAM, és winchester kellene bele. Érdemes megcsináltatni?
- Vissza lehet újonnan vásárolt mosógépet cseréltetni?
- Hogyan tudnám eltüntetni a hűtő által keletkezett kellemetlen szagot?