Mivel lehet az ISO fájlt olvasni? (tudásbázis)
ISO-val nem tudod a levelet bizalmassá tenni! Szerintem írj vissza az illetőnek hogy valamit elrontott!
Az ISO lényege hogy programok,játékok cd-jét "lemásold" és a gép úgy tudja kezelni mintha beraktad volna a cd-t a meghajtóba! Az úgymond "kalózmásolatok" létrehozására használják.
44 kb-ra ilyet még nem láttam!
Én békénhagynám mindenképp a file-t és írnék a csákónak hogy iso-ként küldte és küldje újra!
Kizárt dolog hogy szöveges levelet küldött volna benne!! Ez 100%!! Hacsak nem rontott el valamit nagyon!
Már vannak "óriás levelek" is. :)
Én elképzelhetőnek tartom, bár nem megszokott.
Daemon Tools virtuális meghajtót töltsd le a gépedre, és azzal nyisd meg az ISO file-dat!
letöltés, telepítsd fel, majd indítsd el. óra mellett jelenik meg az ikon, 1x bal egér gomb, majd az "összes meghajtó leválasztása" alatt lesz egy "üres" mező, oda katt, és keresd ki a fájlt.
Ez nekem gyanús. Levélben nem szokás ISO-kat küldeni. Hisz azok sok száz megák!
Megbízható a feladó?
Most abból indulok ki hogy a daemont, meghajtó létrehozása, ISO meghajtóba helyezése dolgot lejátszottad és úgy dobta vissza mindegyik program. Ugye így van?
További ajánlott fórumok:
- Miért használ sok orvos a terhesség megállapításhoz hasi uh-t, ha sok helyen olvasni a kismamák körében, hogy nem lehetett látni?
- Lehet úgy naplót irni, hogy ne legyen nyilvános, más ne tudja olvasni?
- Van olyan hely interneten, ahol könyvet lehet olvasni?
- Nfo fájlt mivel lehet megnyitni?
- Mivel lehet xdb-fájlt megnyitni?
- Mivel lehet megnyitni vagy átalakítani egy .max fájlt?