Mitől változott így meg a 1, 5 éves kisfiam viselkedése? (beszélgetés)
De aranyosak vagytok!jol van..teljesen meggyogyult.Újra olyan mint egy kis ördög:-) eszik,iszik es hisztizik:-)
Koszonom mindenkinek!!!
Mérd le a pisis pelust mérlegen, abból látni fogod, mennyit pisilt.
A sós kukoricapehely nagyon jó ötlet, a só tartja bent a folyadékot. Csak persze ne túl sokat.
És jobbulást!
Sajnos 3 napja gyumolcs se kell neki:-(
Ma meg ismet hoemelkedese lett..de mivel ivott apjatol elfogadta( még ilyet!) szerintem erezte h tukmalom:-)
Varok hetfoig es ha hetfoig nem gyogyul meg viszem a heim palba..
Addig is tul jarok az eszen mert almaban is megitatom..
Koszonom mindenkinek!!
Fecskendővel nyomd be a szája sarkán a gyümilével hígított vizet! 10 percenként nyomj neki! A fecskendőt, vagyis adagolót Nurofen, Panadol dobozából vedd ki! Valami mérős edénybe tedd, vagy pohárba, és írd össze, mennyi megy bele 24 óra alatt. 1.5 L lenne a cél, de talán 1 literrel már nem szárad ki. ( Ha eszik, akkor abban is van víz, pl. Híg főzelék, gyümölcs pép) gyümi pépet nem eszi meg? Abban sok a lé.
Volt ma pisis pelusa? Milyen színű a pisije? Ha nem pisil, vagy nagyon sötétet, akkor kórház! Ha anyai előérzeted diktálja, akkor vidd be!
Nekünk ünnepek alatt volt, hogy nem akart inni, mi is majdnem bementünk. Végül ügyelet jött ki, ő mondta a 1.5 litert, 10-11 kilós gyereknek. Mi ezzel a fecskendős módszerrel menekültünk meg. Neki amúgy a füle-torka fájt, arra kapott gyógyszert, szóval sokminden okozhatja. A dokitoknak, vagy az ügyeletnek ki kéne öltenie valamit! Gyógyulást!
Kórházból még minket sosem küldtek haza. Ha az anyuka úgy érzi nincs biztonságban a gyermeke akkor kötelességük bevenni.
Olyannyira nem küldtek haza, hogy még komolyabban is vették mint én, pedig nálam parásabb anyuka nem igazán van.
Loc ness, ezt nekem is mondta a doki! :)
Sajnos nálunk nem vált be. Pedig már mindent megpróbáltam. :(
Én elvinném a környék legjobb gyerekorvosához. Ha az sem mond semmi számomra megnyugtatót, akkor este nyolc után fognám és bevinném a kórház gyermekosztályára és kiverném a balhét, hogy fogadják, mert különben ez és az lesz!
Tudom furán hangzik, de tavaly pont egy hasonló helyzetben voltunk.
Kisebb betegség után nem evett, és nem is ivott az én egyébként folyton ivó fiam, ez hétfőn volt. A háziorvosunk gyerekorvos, minden nap vittem, de semmi..én aggódom túl. Voltunk a legjobb gyerekorvosnál, pénte este ügyeleten. Szombaton aztán fogtam és bevittem a kórház gyerekosztályára. Kérdezték, hogy miért nem vittem előbb, teljesen ki van száradva. Szóval ezt már előbb látni kellett volna rajta. Akár a házi, akár az ügyeletes orvosnak. Kórház, infúzió, hetedjére találtak vénet olyan folyadékhiányos volt már a kisfiam.
Az anyai ösztönök nem hazudnak!!!!
Ne hagyd annyiban!!!!
Attól, hogy marhára beteg. :(
Hétfőig simán kiszáradhat, ha nem eszik és nem iszik. Orvos!
Pont ma neztemh nincs e afta..de nem latok semmit
Malna szorpot csinaltam neki,direkt amit nem szokott kapni.
3 kortyot ivott:-(
További ajánlott fórumok:
- Barátom belépett egy pártba, most már képviselőjelölt. Amióta politizál, sokat változott a viselkedése. Mit tegyek?
- Egy hét alatt 4kilót híztam! Az életmódom nem változott, mitől lehet?
- Miért változott meg a párom viselkedése?
- Kisfiam 1 éves, rettenetesen akaratos, gyakran hisztizik. Normális ez a viselkedés az ő korában, vagy valamit elrontottam?
- Cica gazdik: ti ivartalanítottátok a kedvenceteket? Megváltozott utána a viselkedése?
- Megváltozott a cicám viselkedése egyik napról a másikra. Nem jön be a szobába, nem a megszokott helyén alszik... Elbújik. Mitől van?