Mitől vagy szép? (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mitől vagy szép?
Ki olvasta már azt a könyvsorozatot, hogy: "Csúfok" (második: "Szépek") Igazából tiniknek szánták, mégis csodás.
A szépség meghatározása rengeted dologtól függ. Az adott kor szépségideáljától, tehát az arányoktól, a szokatlan "részek" megítélésétől...
Az arányok egészséget, kiegyensúlyozottságot sugároznak, ez létfenntartás, a pasik ezért fordulnak a csajok után, igen!
Ki volt már úgy, hogy egyik reggel úgy kelt fel, hogy hiába próbálta fel már a nyolcadik szettet, az sem állt jól?! Máskor meg bármiben "szépnek" érezte és látta magát...-ezt is sugározta.
Az viszont semmit nem ér, ha valaki szépen van csomagolva, de mégis egy "igénytelen kínai utánzat-vacak". Azon, ha valaki nem tökéletes, túl lehet tenni magunkat, de ha belül van baj, az már más....
Nem az!
Ez most komoly! :D
Mitől vagyok szép? Hát a mosolyomtól meg az elismerő pillantásoktól. :))
kivételes intelligenciám áthatja lényemet, mintegy belső szépségként sugárzik át pórusaimon a környezetem felé...
(néha azért rásegítek egy kis szemspirivel.)
... mert a Párom annak lát. :) 34 éve
Kis-Nagy Lányom is dicsér.. Qk erQsitenek a lelkemen..
Az önkritikám úgyis "bekavar" néha. :(
Sziasztok!!A leg újabb kutatás szerint egy ARNOX
nevü enzim felel az öregedésért.De a jó hir van
ami ezt blokkolja. EGloc technológia.25 éves sza-
badalom védi.Nem a fiatalság elixszirjét találták
meg,hanem az örgedést blokkoló technolőgiát.Ez
nagyszerű.Nem?
kedves Ciccke és kedves koil,
látom, hogy ti is hasonló tapasztalatot szereztetek. amúgy még a természetességet szeretném kiemelni! persze nem arra gondolok hogy ne legyen smink, meg hogy a derekunkig érjen a hónaljszőrünk...hanem a természetes, vidám, könnyed megjelenést. ha egy nő nem játssza meg magát és nem akar mindenáron feltűnést kelteni, hanem mindenféle trükközés nélkül tud megnyilvánulni, az olyan üdítő szerintem.
szóval: nyomuljunk kacagva és illatosan:)))
Szinte szó szerint ezt akartam leírni! :-)
Ezt én tapasztalatból tudom. Amíg valaki nem fogadja el magát, addig ez nem lehetséges. Szóval, nagyon is sokat tehetünk azért, hogy "szépek" legyünk. :-))
Ezzel maximálisan egyetértek. :-)
Sokan a mai világban már annyira konzumidióták, hogy azt gondolják a szépséget meg lehet vásárolni. Abban a hiszemben élnek, hogy ha vesznek maguknak párszáz köbcenti szilikont és ide-oda berakatják a testükbe, akkor már szépek. Nem szépek max. ha a férfiak rájuk néznek egyből a b....s jut eszükbe :-)
De az a sok buta arcocska, kifejezéstelen szem... szóval messze vannak a szépségtől. Nem hiába mondják, hogy a szépség belülről fakad és a szem a lélek tükre.
Egyébként, ha a külső harmóniát és a testarányokat nézzük, én mindenképpen azokat a nőket tartom vonzónak, akiknél megvan a derék/csípő közötti körtés ív :-)
a szépség egy nagyon relatív fogalom... szerencsére!
Egy nő akkor szép ha boldog, és akkor boldog ha szeretik!!!!
Ezt nap mint nap érzem....
ha ordít rólam, hogy jól érzem magam a bőrömben, az az abszolút vonzerő! fontos az összhang, a frizurám, az öltözékem, a viselkedésem, az illatom és minden ami rajtam van, hozzám kötődik: tükrözze az egyéniségemet.
ha így látom magam és elégedett vagyok, akkor szépnek, csábosnak érzem magam és azt is érzékelem, hogy ezt mások is látják.
egyszóval: a kisugárzás mindent visz!!!