Mitől vagy jó nő? (beszélgetés)
Hogy kozvetlen vok es mosolygos :) Es ez bejon a pasiknak!
Én csak egy átlagos nő vagyok sose éreztem magam jónak!
Na most aztán találgathatod, hogy milyen az:DDD
Mert a horoszkópom is megmondta, hogy a ..... egy igazi femme fatale:D
"Mitől vagy jó nő?"
Hogyan lehet erre a kérdésre válaszolni?
Ha egy valaki is kijelenti, hogy ő jó nő, az már nagyképűségnek tűnik, és máris ellentmond annak, amit egy "jó nő"-től elvárnánk. Sőt! Nő/férfi a nagyképűség egy negatív tulajdonság.
Tisztázni kéne azt is, hogy mit is jelent a "jó nő" kifejezés?
Számtalan tulajdonságot fel lehetne sorolni, de mind szubjektív lenne.
Hétköznapi értelemben "jó nő"-nek nevezik azt, aki ránézésre is küllemében, megjelenésébe csinos(?), jól öltözött(?).
(?)=mindenkinél mást jelent
De egy "jó nő" csak ennyi lenne?
sose éreztem jó nőnek magam.
Mert lehet velem együtt nevetni, dühöngeni, kirándulni, játszani, és főleg hallgatni. Mert fél szavakból is megértjük egymást. Mert nem a vasalt zokni a fontos...
És még sorolhatnám...
Na ezért érdekes, ki miért tartja magát annak.
Mi az, hogy "jó nő"?
Kinek jó?
Milyen szempontok szerint jó?
Nincs olyan, hogy "a jó nő", mert aki az neked, lehet nem az száz másiknak.
Attól,hogy nem akarok a legszebb nö lenni.:) és tisztelek minden embert!
Férjemet, ffi kollégákat kell megkérdezni erről.
Attól vagyok jó nő, hogy én, én vagyok ... nincs több belőlem :D
Nem nézni kell, hanem hallgatni. :D (Fiatalon gyönyörű volt, csak hát az idő…) Jimmy se szép látvány, de ami kijön a torkán, az mindent elfeledtet.
Nem is tudom így hirtelen. Kívül belül szép vagyok, szeretnek az emberek és szeretem önmagam. Ez olyan magától értetődő, hogy jó nő vagyok, nincs mit magyarázni rajta :)
Keress olyat, akinek nem a derékbőség számít,hanem hogy diplomás legyél és jòl fogjátok érezni magatokat. Ne legyél ilyen pesszimista!
Ezt mire érted? Én általánosságban írtam.
Élvezzed , hogy soha nem ért baleset, hogy 3 hónapig ne jöjj ki a kórházbólm mire összevartak. Kolmolyan ,ekkor a derékbőség a nyerő, nem, higy túl€lt? Nem az egyetem, a szaris der€kbőség?
Aki nem csodás, az nem érdemel párt. Igazad van. Megdögkök.
További ajánlott fórumok: