Mitől mászom a falra? (beszélgetés)
Attól, ha valaki jobban tudja/tudni véli, hogy mi a jó nekem mint én magam és ezt rám is akarja erőltetni. A végén meg ő van felháborodva, hogy nem hallgatok rá pedig ő csak jót akar.
Attól, hogy még mindig nem szóltak vissza, hogy felvettek-e a munkahelyre.
Attól, hogy egy számomra fontos ember szándékosan, ártatlan képpel feldühített azzal, hogy nem tett semmit. Legközelebb meg tudom hogy ismét ártatlan képpel fogja az arcomba vágni, hogy nem érti miért vagyok dühös.
Ja, így sorolgatva írjam mitől megy fel. Minden nap mástól! :P
Ma pl:
1. Olyan emberek vezetnek az utakon, akik nem ismerik a szabályokat és ezzel veszélyeztetnek másokat!
2. Miután sikerült összehozni 2 hét alatt, hogy eljussak valahová, elintézni valamit, az üzlet ahová mentem volna, nyitvatartási időben zárva volt! Ez nekem sok pénzembe kerül.
3. A férjem főnöke ma szólt, hogy mától túlóra, hétvégén is menni kell, pedig programunk lenne!
Vagy ezek csak panaszok? :)
Kedves Vanessa jól beletrafálták így igaz, meg az affektálástól, meg a kényeskedéstől. Ha rajtam múlna akkor nálam mehetnének mind egytől egyik a süllyesztőbe. Egyébként jót nevettem a beszólásodtól
Üdv.Ágnes
Már lassan mindentől :(
Az elcsépelt dolgoktól,hogy minden pocsék dolgot ránk akarnak sózni,a pofátlanságtól,a hazugságtól,a kétszínűségtől,a politikától,a sorozatoktól,a valóság show-tól......
Szóval napestig lehetne sorolni,már ha mindent tragikusan fognák fel :)
:) Helló!
Sorolom: a kétszínűségtől, a hazugságtól, ha vki nem értékeli a másik ember munkáját, az emberi butaságtól, a fogyókúrától :), ha vki nem veszi fel a telefont, ha pár tényleg béna női autóvezető alapján ítélik meg a többit a férfiak, pláne, hogy a legtöbb balesetet pasik okozzák :P, a celebmacáktól, és amitől a legesleginkább a falra tudok mászni és vissza és megint fel, az az, ha már minden tv adásban a meztelen dö..ket találja az ember. :P
A buta, felkapszkodott emberektől, akik elfelejtik, vagy soha nem voltak tisztábban az igazi emberi értékekkel.
Ettől mászom falra...
További ajánlott fórumok:
- Alapvető helyesírás hibák... amiktől falra mászol? :)))
- Kérdések, amiktől falra másztok?
- Tud valaki olyan mesefigurás rajzokat, amit meg lehet venni és felrajzolni a falra?
- Baba neve falra ragasztva. Te hogy csinálnád?
- Anyósom egy olyan képet tett ki a falra, amin kövér voltam....
- Van a legjobb barátnőtöknek olyan tulajdonsága, amitől falra tudnátok mászni?