Tud valaki olyan mesefigurás rajzokat, amit meg lehet venni és felrajzolni a falra? (tudásbázis)
A diavetítő!Képes mindenre:)
Békebeli diavetítővel rávetitesz a falra és körberajzolod.Festők anno igy csinálták.
Betettem a naplómba - nekem most ezek vannak itthon. Dekorációs boltban biztosan van, én a Westendben vettem ezeket, de nálunk helyben is van a dekorboltban ehhez hasonló. Sőt, ha dekupázsolnál, ugyanennek a gyártónak vannak kartondobozai is, amit össze kell ragasztani - kb. fele-harmad árban, mint a hasonló méretű fadobozok.
Azért vagyunk! Csak kérdezz! ;)
Oké akkor lehet kinyomtatom és elviszem a papir boltba de lehet Peti is megtudja az irodában,mert ott is van fénymásoló...köszi na én ilyen alapokat sem tudok:-DD
Igen a legtöbb fénymásoló már alkalmas erre. Olyan helyen érdeklődj ahol foglalkoznak fénymásolással.
értem köszi és ha kinyomtatok ilyen képet azt fellehet valahol nagyitattni???Én nagyobb képeket szeretnék mint egy A4-es lap:)
A temperát vízzel egyszerűen le lehet mosni, az üvegfestéknek úgy tudom több változata van, van amelyiket le lehet húzni az üvegről, van amelyikhez meg kell venni a lemosót, ami hobbi boltokban kapható.
és ez az üvegről könnyen lejön?
Ki lehet őket nyomtatni olyan papírra, amilyen a nyomtatódba kell. Ha szeretnéd falra kitenni, szerintem érdemes szépen befesteni, és kemény lapra ragasztva bekeretezni. Ha ablakra fested üvegfestékkel, egyszerűen celluxxal tedd az ablak mögé és a vonal mentén meg tudod ott festeni. Egyébként nem csak üvegfestékkel lehet az ablakra festeni, mi a szűkös anyagiak miatt mindig sűrű temperával festünk rá és úgy is szép.
Hu ezek nagyon jok és kilehet nyomtatni kiszinezni és feltenni??Milyen papirra kell vagy lehet?és mivel érdemes szinezni?
Igen tegyél fel képet létszi és hol lehet venni??
Már el is mentettem őket! Köszi a tippet! ;)
Keretet kapsz készen is, szürke kartonból, ez nagyon stramm és jól díszíthető. 200 Ft körül kezdődik és megy felfelé az ára, de nagyon sokféle van. Csak a méretre vágott kartont tartalmazza a csomag, úgy dekorálod, ahogy akarod, ha gondolod, teszek fel képet róla, hogy milyen, van néhány csomag itthon. :))
Ezeket az oldalakt nézd meg. Mindkettő ingyenes és rengeteg kifesthető képet találsz, fal vagy üvegfejtéshez is használhatod őket sablonként.
Színezd ki a világot
Ingyen kifestőkönyv.lap.hu
Jo éjt drága:)
köszi a segitséget lehet még majd jelentkezem:)
Ha éredekel gyerekszobai képkeret:
[link]
Van egy fóum is, ha érdekel gyere te is: Kreatívok klubja. Ha van kérdésed gyere, többen is vagyunk ott!
Nekem ez a hobbim. Főleg a terhesség alatt és amíg kisebbek voltak a csajok akkor 'éltem ki magam'. :)
Persze! Hogyne lehetne! :) Ami neked tetszik!
egyszerünek tünik kiváncsi vagyok mit is hozok majd ki belőle:-DD
ez jo ötlet:9
köszi majd lehet még jelentkezem kis segitségért:-DD
most költöztünk uj házba és a lépcsőhöz szeretnék képeket feltenni de sokat magunkrol,és a manokánkrol és nem akartam össze vissza szögelni utána meg leszedem valamiért na meg is van mivel ütöm el za időt:)
nekem a virág tetszik nagyon és igazán az fogott meg,hogy kartonbol van de akkor ha én rajzolok a kartonra és kivágom akkor ugy is lehet bármit igaz?
Ezek színes kartonlapok! Nem kell festeni!
Keretet is készíthetsz egyszínű, vagy mintás kartonból! Sőt! Az egyszínű kartont is dekorálhatod: pl. arany, ezüst tintájú tollal, glitteres ragasztóval, stb....Akkorára vágod, amekkora a képed. A belső rész legyen kicsit kisebb. A keretet akkorára vágod, ami neked tetszik. Mivel a karton dolgok elég könnyűek, ezért erre is a gyurmaragasztót ajánlom.
Ha a hóemberke érdekel mentsd el a képet és ahogy leírtam nagyítsd fel és rajzold át a monitornál. Már nem tudom melyik barkácskönyvből, vagy újságból készítettem.
és mivel lehet kifesteni ,és milyen nagy a karton papir hol lehet nagyobbat venni??
igen vettem a gyerekszoba ajtora betüket lídia és ahoz kaptam olyan ragasztott mint a sebtapasz csak mindkét fele ragad és azzal fogom feltenni ezt már tudom már csak képek kellennének:-DD
Valaki nem tudja véletlen,hogy hogyan tudok fényképet kerettel(bármilyen kerettel)feltenni ugy,hogy ne kelljen szöget verni a falba vannak könnyebb keretek vagy lehet csinálni?
és hol találok sablont hozzá?
További ajánlott fórumok: