Tudnátok tippeket adni, hogyan lehetne felfesteni mesefigurát a falra? (tudásbázis)
???
Sikerült megegyezni vele? Vagy mást választottál? :-)
Köszi a tippet:)
Jövő nyáron szeretnénk a kislányunkat külön szobába tenni, akkor meszeljük fehérre a falakat, és gondoltam pingálok rá valami szépet:)
HERA! Vagy bármilyen vízalapú falfesték.....(platinum)
Van előre színezett is, de lehet venni színező pasztát, amivel bármilyen színt ki tudsz keverni. Sima fehér festékbe kell keverni
Sziasztok!
Szerintem a diavetítős megoldás a legegyszerűbb (persze, ha van diavetítőd).
Milyen anyaggal érdemes festeni a falra (pl. vízfesték, tempera, vagy mi a legjobb erre a célra, hogy ne legyen csíkos)?
Szia!
Nekem a párom mesélte, hogy ők úgy csinálták az anyukájával, hogy fogott egy képet és elosztotta mondjuk 9 kockára, a falat is, és utána nem a rajzot kellett megcsinálni, hanem a kockában lévő részteket kellett megrajzolni, azt mondta így nagyon könnyű. Remélem segít.
Ha van kézügyességed, akkor először ceruzával rajzold fel a figurákat képről, aztán fesd ki színes falfestékkel.
Ha kevésbé vagy ügyes, akkor nyomtasd ki a képet akkorában, amekkorára a falon szeretnéd látni, indigóval rajzold fel és utána fesd ki.
Én 3 dimenziós figurákat készítek, ami bármikor máshova helyezhető, cserélhető.........
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki olyan mesefigurás rajzokat, amit meg lehet venni és felrajzolni a falra?
- Rizskochot sütnék, tippeket kérek, hogy lehetne szép magas?
- Dora mese, és mesefigurás ruhák
- Hol találok olyan oldalt, ahol arcképet illeszthetek be, mesefigura képbe?
- Budapesten hol van olyan üzlet, ahol Disney mesefigurás gyerekruhák és kiegészítők kaphatók?
- Főzési tippeket szeretnék. Mit lehetne ezekből?