Van olyan ember az életetekben, akit teljesen levegőnek néztek? (beszélgetés)
Hasonlóképp. :) Szintén 2, szintén rokon.
Hogy mivel érték ezt el, az hadd maradjon titok!
Számomra a "levegőnek nézem" egyébként azt jelenti, hogy nem foglalkozom vele, nem érdekel mit tesz/mit gondol. Ettől függetlenül köszönök neki, de hidegen hagy, és jobban érzem magam, ha nem látom.
Azért feltételeznek, mert nem írsz konkrétumot.
Talán le kéne írnod elsőként, hogy a te életedben van-e olyan ember, akit levegőnek nézel és miért.
Az egyik exem apja zaklatott levelekkel, kovetett az utcan, fofokat keszitgetett rolam, haromszor kapott rendori figyelmeztetest levelben, haromszor szoban. Megprobalt kirugatni a munkahelyemrol, a berlemenyembol. Na, neki nem is koszonok, ha latom. Tok zakkant.
Meg egy volt pasim zaklatott. Neki sem koszonok tobbe.
Van ilyen ember. Kettő is.
Megteszek mindent,hogy ne találkozzunk, mindegyikkel èvek óta sikerült pedig rokonok.
Èn èlem az èletem ők pedig rajtam rágódnak.
Mindig visszahallom.
Akiket nem ismerek, ha nem is levegőnek nézem, de teljesen közömbösek.
Akit ismerek, az már sosem lesz közömbös, (levegő) se jó, se rossz értelemben, mert valamilyen szerepet játszott az életemben, legyen az a tanárom/nőm, szomszédom, az első szerelmem.
Úgy gondolom a kollégáról van szó, aki nem köszön vissza, de miért köszönsz te neki?
De lehet esetleg próbálkozni: Sziasztok csajok, jó reggelt 'Béla!
Ha így sem köszön, felejtsd el!
Milyen bölcs tanítás ez!
Mert kinek ártasz azzal, ha gyüllölködsz? Csak magadnak.
Nincs.
Ha lenne sem írnám ide le.
Jobb lenne, ha az emberek nem ilyen negatív energiákat hordozó gondolatokkal foglalkoznának!
Nem értem, ha itt többen majd megosztják a történetüket (olyanok, akik magukban hordoznak ilyen negatív érzéseket), az miért/miben/mire lesz jó a fi-nak?
További ajánlott fórumok:
- Hogy viselkedjek egy irtó egoista és nagyképű emberrel, aki levegőnek néz? Nézzem én is annak vagy beszéljek vele?
- Mi az amire rájöttetek, hogy felesleges pénzkidobás volt az életetekben?
- Akik meditálnak - milyen pozitív változást hozott az életetekbe?
- Az anyósom levegőnek néz, mit tehetek?
- Mit tennétek, ha az anyós állandóan beleszólna az életetekbe?
- Van olyan személy az életetekben aki éveken keresztül mindig újra megkeresett?