Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Burkolt üzenet fórum

Burkolt üzenet (beszélgetés)

21. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 29. 14:18
Önigazolás lehet.
20. e2705a90b1 (válaszként erre: 19. - Csemár)
dec. 28. 19:31
Hajrá.
19. csemár (válaszként erre: 10. - E2705a90b1)
dec. 28. 19:07

Szánalmas?

Miért lenne szánalmas?

Szerintem pont érdekes.

18. Pulcsis (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 28. 18:47
Mindig azt hiszem van egy szint, aminél nincs lejjebb, aztán szembejön velem ez 😂
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Ágio8405)
dec. 28. 18:46
Téged miért érdekel, hogy engem miért érdekel? :)
16. Ágio8405 (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 28. 14:46
És téged miért érdekel hogy a nő ezt posztolta?
15. e2705a90b1 (válaszként erre: 13. - K-né Zsóka)
dec. 28. 14:43
Konkrétan tudom. Nyugi.
14. Channa* (válaszként erre: 13. - K-né Zsóka)
dec. 28. 13:28

Félre érted!

Az a szánalmas, amikor valaki ilyen idézeteket oszt meg. Legyen az bárki műve, gondolata, stb.

Nem egyedi, nem saját...

13. K-né Zsóka (válaszként erre: 10. - E2705a90b1)
dec. 28. 13:13
Ez konkrétan Müller Péter írása, aki a legkevésbé sem szánalmas. Azt meg végképp nem értem, hogyan lehet egy idézet szánalmas...
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Semleges)
dec. 28. 12:19
Nem én posztoltam
11. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 28. 10:14

Ezt az idézetet osztja boldog, boldogtalan a fb-on.

Nem gondolnék bele semmi konkrét dolgot a megosztó magánéletéről.

10. e2705a90b1 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 28. 09:46
Szánalmasak az ilyen idézetek. Az is aki megosztja.
9. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 28. 09:42

Badarság, erre mondják: Néma gyereknek, anyja sem érti a szavát.

Sem a megosztót, sem titeket nem értelek titeket azért, mert itt agyalok mi lehet a gond, miközben tőle kellene megkérdezni, hogy van, jól?

Ti megtudnátok a titkot, ami lehet nincs is, ő pedig boldog lenne, hogy valaki figyel rá. Ezt nem mindenki előtt tedd , használd a privát lehetőséget.

dec. 28. 07:40
Biztos volt valami konfliktus, de melyik kapcsolatban nincs? Ettől még nem biztos hogy nem szeretik egymást vagy nem akarnak együtt lenni. Szóval csak emiatt ne mérges hiú ábrándokat….
dec. 28. 05:16
Én sem olvastam végig. Eszem ágában sem lenne ilyen hülyeségeket posztolni. Önálló gondolatod nincs?
6. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 28. 01:24

A mosómedve az elengedést szimbolizálja, ugyanakkor az elfogadást is. Megnéztem, mert ezeket az amerikai állatokat kevésbé ismerem. Miért is kéne jobban ismernem, mint az indonéz tyúkot például, az sem él errefelé.

Ki nem állhatom azt, ha valaki burkoltan fejezi ki magát. Írd vagy mondd meg neki, hogy ne rébuszokban fejezze ki magát, hanem mondja meg nyíltan mi a baja. Így talán mások is tudnak segíteni és a probléma is megoldódhat. Semmit nem lehet tudni így. Mi a konkrét probléma, miben rossz a másik.

5. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 28. 00:28
Túl hosszú,így nem olvastam végig,sztem is burkolt üzenet,de lehetne kreatív.
dec. 27. 23:04
nem olvastam végig teljesen, de szerintem is burkolt üzenet.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Channa*)
dec. 27. 22:41
Egyébként egyetértek ezzel, a saját gondolatokat én is jobban szeretem.
dec. 27. 21:53

Utálom az idézeteket.

Semmi egyedi nincs benne.

Semmi saját gondolat.

Azt gondolom, hogy a legtöbben az ilyeneket, csak tovább görgetjük és ingatjuk a fejünket.

dec. 27. 21:09

Mit gondoltok arról, ha egy nő, aki kapcsolatban van (nem férjnél), az alábbi idézetet posztolja ki. Én azt gondolom, hogy szar van a palacsintában és ez egyfajta burkolt üzenet, a barátnőm viszont azt, hogy egy cuki idézet.

"Ha elveszel feleségül egy mosómedvét, számíts rá, hogy egész életében dörzsölni fogja a két pracliját, és 'mosni' fog. Nem tudod leszoktatni róla.

Nem tudjuk egymást megváltoztatni. Sokan úgy mennek bele egy párkapcsolatba, hogy "majd megnevelem."

Felejtsd el. Egyet tehetsz érte: hogy szereted.

Akkor is, ha egy életen át dörzsöli a két pracliját. Ha idegesít, ne menj hozzá. Odáig el tudsz jutni vele, hogy ritkábban mos, vagy stikában mos - de mosni fog, mert ez a lényében van. Ő olyan.

Minden szokás előbb-utóbb jellemmé válik, s azt nagyon nehéz megváltoztatni.

Újjá kellene születni hozzá, s ez nagy ritkaság. Inkább próbáld megkedvelni azt, hogy mos.

Szeresd meg. Tekints rá úgy, hogy ez nemcsak bosszantó, de kedves is, és még mindig jobb szokás, mintha ragadozó farkas lenne. Bár azt is meg lehet szeretni, csak nehezen. Nagy az Isten állatkertje. Ne feledd, te is egy állatfajta vagy benne. Mondjuk nem mosol, de rágcsálsz például, vagy lusta vagy, és téli álmot alszol, mint a macik.

Azt is nehéz kibírni, ha valaki lobbanékony, indulatos ragadozó, vagy egy ideges és nyugtalan majom.

A párkapcsolatok zöme azért megy tönkre, mert nem bírjuk ki egymás természetét. Irritál minket. Minél érettebb és bölcsebb egy lélek, annál több embert visel el - még egy idegennel is jól elvan. Ha az egód nem annyira monomániás és kőkemény, sok emberrel ki tud jönni. Képes vagy közösségben létezni, és nem azt látod egy mosómedvében, hogy mindig mos, hanem azt, hogy milyen jólelkű, aranyos maci.

Egy idő után már nem is látod, hogy dörzsöli a két pracliját. Mások figyelmeztetnek rá. "Te, a nejed miért csinál mindig így?" - és ha erre azt kérdezed: "Hogyan?" - az nemcsak azt jelenti, hogy megszoktad őt, hanem azt is, hogy szereted."

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook