Mitől lehet rosszul az anyukám? (tudásbázis)
Örülök, hogy "csupán ez okozta" a galibát. már rosszra gondoltam, hogy nem jelentkeztél.
Köszi az információt, jó egészséget! :) vizsgáidra nem merek reagálni, van aki nem veszi jó néven :)
????
na mi történt végülis???
Fülénél fogva, mint a kisgyereket elviszitek.
megmondod, hogy nem szeretnél árva lenni, de halott sem. Lehet valami vírusos fertőző betegsége van ti is elkapjátok.
Te nem tudsz görögül, akkor tud a szomszéd.
Valaki csak segít. Az orvos megtudja vizsgálni nyelvtudás nélkül is.
Orvos!!!
Lehet hasnyálmirigy-gyulladása is, és persze azok a betegségek is, amit a többiek már felsoroltak! Nem játék!
Miért fél elmenni orvoshoz? Írtad külföldön vagytok, a kezelés díja miatt? Nincs biztosításotok?
Most hasonló tünetekkel járó vírus terjeng, de amit leírtál az is elképzelhető , gyomorvérzésnél a hányadék vagy piros, vagy fekete alvadt véres lehet a széklet fekete.
Lehet még epétől is , nem mindenkinél a tipikus nagykönyvben megírt tünetek jelentkeznek.
Jobb lenne, ha látná orvos. Jobbulást!
Most van valami, mert tele van a kórház ilyen betegekkel. :(
Persze ez nem biztos, hogy vírus, orvos kell, de sürgősen!!!
Ha fekvő helyzetben felhúzza a lábát és baloldalon
a köldök alatt, csaknem combhajlatban megnyomod a hasát és a jobboldalába hasít, azonnal orvos!!!!!!!
Addig is a jobboldal jegelése fontos!!
De mindenképpen orvos!!! Orvos!!! Orvos!!!!
ha veszekszik is veletek, vigyétek be az ügyeletre,
ha nem viszitek el és meghal egész életetekben bánni fogjátok, ezt is mondhatod neki talán ezzel rábeszéled
mondjátok meg neki hogy azt akarja hogy te árva legyél??????????? meg apukád özvegy???????? mert akkor nyugodtan feküdjön csak otthon...
az én anyám is ilyen, nagyon mérges tudok rá lenni ilyenkor:(
a mentők száma az 104
elmondod a neved meg hogy mi a baj és hogy hol laksz,és kimennek
az ügyeletét meg megkeressük de ahhoz tudnunk kéne a várost kerületet stb
Én is vakbélgyulladásra gondolok. Nálam is így kezdődött.
Szerintem mindenképp vidd orvoshoz, vagy hívd hozzá ki a dokit. LÉnyeg, hogy LÁSSA orvos!!!!
További ajánlott fórumok:
- Rosszul alszom, többször is felébredek éjszaka. Mitől lehet?
- Mitől lehet az, hogy erőteljesen érzem a szagokat és nagyon rosszul vagyok tőlük.
- 4 éves kislányom egyik napról a másikra rosszul hall, mitől lehet?
- Délután csak ugy bedagadt a lábam. egyre jobban megy felfelé a dagadás, anyukám szerint a szívemre is rá mehet...nagyon félek..mitől lehet?
- 8 hetes kismama vagyok folyamatos rosszulléttel. Mitől lehet, hogy ha függőlegesben vagyok sokkal rosszabb?
- Anyukám pár napja mindent sósnak érez. Mitől lehet ez?