4 éves kislányom egyik napról a másikra rosszul hall, mitől lehet? (tudásbázis)
Sziasztok!
Elmult a Vandanal ez a rossz hallas!!! Szerencsere a lampazas jot tett neki, ugy nez ki. Igaz, csak parszor lampaztam... Koszonom a segitsegeket!
bioptron tuti jó
az infraszaunához nem tudok hozzászólni, sajnos, nem tudom, gyulladás esetén az jót tesz-e?
a fülkürt nem szellőztet rendesen, nyilván kissé beduzzadtak a nyálkahártyák. Sós vizes gőzölés fog segíteni. Vegyél sima sót ( a bolt legalsó polcáról a legrondább közönséges konyhasót) 2 marékkal szórj egy fazékba, rá 3 liter vizet, forrald fel. majd abból vegyen jó nagy lélegzeteket a gyerek (nem kell letakarni a fejét törülközővel)
A víz többször felhasználható, naponta kétszer csináljátok ezt, jót fog tenni
Mivel Nekem nem volt középfülgyulladás, nem tudom. Csak elmondásokból tudom: hosszan tartó kezeléssorozat. Nem egy torokfájásról van szó...
És túl kell esni a hallásvizsgálaton is.
Érdekes, hogy ott nem vettek észre? Hát ott pedig halláscentrum is van, keressél ott helyben másik dokit és a fül állapotán kívül szükséges az audiológiai hallásvizsgálat, minél előbb!
Biztos van köztük magánrendelője, nézz utána.
De a Klinikák metróállomásnál is van Fül-orr-gége klinika, a Szigony utcában.
Sok sorstársam gyermekkori középfülgyulladás miatt maradandó halláskárosodást szenvedett el.
Koszi! Egy hete nem vettek volna eszre? Egy muszerrel megmerte a fulet es azt mondta, minden oke, semmi baj!
De annak nem kene fajni???
középfülgyulladás
tympanometriát nézzen a doki, a dobhártya valószínűleg behúzódott, és genny vagy savó van mögötte
...3 hetig huzodott el a nathaja. Orrfolyas, kohoges. Mivel az orra verzett is egy parszor, igy egy hete elvittuk a gegeszetre is. Megvizsgaltak, mindent rendben talaltak, a nyalkahartyaja vekony es szaraz. Szerdan de. eszrevettem, hogy gyakran visszakerdez. De. voltunk a natha miatt dokinal. Megnezte a fulet is, mert jeleztem, mintha nem hallana rendesen. Ez a doki sem talalt semmit... A natha elmult, kisse kohog meg neha. A fuldugulas viszont nem mult el szerda ota. Volt ilyen valakinel?
Koszonom!
További ajánlott fórumok:
- Egyik napról a másikra 16 év után elhagyott a párom úgy, hogy a 3. babát várom, akit ő szeretett volna...
- Hogyan érintene téged - háztartásodat - ha egyik napról a másikra egyszercsak nem kapnád meg a fizetésedet? (Ha gyesen vagy akkor a párod)
- Ti mit tennétek, ha hirtelen egyik napról a másikra utcára kerülnétek?
- Van köztetek, aki egyik napról a másikra él?
- Vega lettem? Egyik napról a másikra rájöttem a húst nem szeretem!
- A 2,5 éves kislányom egyik napról a másikra elkezdett sántítani a bal lábára