8 hetes kismama vagyok folyamatos rosszulléttel. Mitől lehet, hogy ha függőlegesben vagyok sokkal rosszabb? (tudásbázis)
7. bige
2014. márc. 29. 19:11
az utolsó szó jogán ....:)
6. MODERÁTOR4
2014. márc. 29. 16:35
Megkérek mindenkit, hogy a kérdésre válaszoljon, ne pedig a kérdés feltevőjének a helyesírását boncolgassa!
5. selena78
2014. márc. 29. 14:26
Én elájultam, amikor 10 percnél többet kellett állnom. Pedig soha, sem azelött sem azután, nem fordult elő velem.
Az orvos valami polivitamin készítményt írt fel, amitől sokkal jobban éreztem magam. Az első három hónap után megszűnt a problema.
Rég volt, már nem emlékszem mi volt az, alighanem már nem is létezik. De biztosan vannak hasonlóak ma is.
4. Papp Szilvia
2014. márc. 29. 14:15
felkelés előtt, még fekve szinte,háztartási keksz és hideg ásványvíz! nem fagyos,csak hideg a hűtőből:) csodákat tesz:)
3. c114183a1c (válaszként erre: 1. - 848af36cf9)
2014. márc. 29. 14:08
Nekem azt javasolták, hogy még mielőtt felkelnék, egyek valamit. Odakészítettem az éjjeliszekrényre kekszet és valóban bevált. Próbáld ki, hogy reggel addig nem kelsz fel, amíg pár db-ot meg nem eszel!
2. andi6020
2014. márc. 29. 13:16
Általában aki rosszul van, az jobban érzi magát fekve, mint állva.
1. 848af36cf9
2014. márc. 29. 13:06
8 hetes kismama vok folyamatos rosszulléttel. Mitől lehet az hogy ha függőlegesbe vik sikkal rosszabbul vok?
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Merckformin XR-rel kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van? Tényleg komoly rosszullétet okoz?
- Reggeli rosszullétek - nem vagyok terhes!
- Igaz, hogy császárnál újra csak a függőleges vágást alkalmazzák?
- Várandós lettem végre, de a rosszullétektől nem tudok...
- Minden kismamának van hányingere, reggeli rosszulléte?