Mitől lehet egy tojásnak két sárgája? Ti megennétek ezt a tojást? (tudásbázis)
Ikrek :)
Mamamnal volt neha ilyen.
Mindenben egyetértek, de azt nézd el, ha az idősek tolakodnak, hiszen nem elég fürgék, és bizony-bizony nagyon szeretnének leülni!
Sajnos, ez már saját tapasztalat, főleg mióta a jobb csípőmben kikopott a forgóm.... Légy megértőbb, és akkor teljes joggal legorombíthatod a hülye vicceskedőket.
Azért nem kell kiszekálni azokat, akik nem láttak ilyent, nem tehetnek róla, hogy városi családba születtek és na bumm, nem akarnak vidéki környezetben élni...
Sööt, holott a nagyim nevelt tyúkokat, a másik meg még kacsát is, mégsem tudtam arról, hogy létezik. Ès?! Akkor most biztos tanulatlan bunkó hülye mai fiatal vagyok. Már csak azt bírom jobban, hogy az idöösek tolakodnak a legjobban a villamoson...
Azonnal vissza kell menni a boltba.
A második tojássárgágja után, be kell fizetni a félárat. Ezt nem fizetted ki!!
Remélem, az adóhivatal még nem tud róla.
Te Jó Ég!! Meg ne edd!!!!
A hazai tojások 90%-a Kínából származik! Ahol hónapok óta mesterségesen előállított duplikált sárgájú tojásokkal kísérleteznek, s szétküldik az egész világban, hogy teszteljék, eredményez-e ikerszülést a fogyasztásuk!
Ha nem eszed meg, nem szabad a szemetesbe dobni! Mert a mutagénjei felszívódnak majd a talajban, megfertőzve a növényeket, amik duplázódni és triplázódni fognak,és azokból is új és új növény lesz, és a végén a NÖVÉNYEK ÁTVESZIK A HATALMAT A FÖLDÖN!!!!!!
A tojást azonnal küld be az Atomenergetikai Hivatalba, ők tudják mit kezdjenek vele!
Csernobili tojások! Meg ne edd!
:DDD
További ajánlott fórumok:
- Ettél ma sonkát, tojást?
- Egy éves kislányomnak milyen tortát csináljak? Amit kinéztem, abban nyers tojás sárgája kell... szerintetek se adjak olyat még?
- Megmaradt 10 db tojás sárgája. Mit kezdjek vele?
- Hangyák által ellepett gyümölcsöt kidobnátok vagy lemosás után megennétek?
- Láttatok már olyan tojást, aminek nincs sárgája?
- Mondanátok légyszi olyan süti receptet amihez csak a tojásnak a fehérje kell? Köszi