Mitől fájhat reggelente (nem minden reggel, de sokszor) az ülőgumó és szeméremcsont közötti csontív? Aztán a nap folyamán elmúlik általában (tudásbázis)
Szia!
Nem vagy egyedül!Elég sokszor szoktam így kelni,és én arra a következtetésre jutottam,hogy akkor fáj nagyon,ha kemény az ágy,amin alszom!
Edzőtáborban anno polifoamon aludtunk a földön,és reggelente nagyon fájt.Illetve akkor szokott még,amikor párom szüleinél alszunk,és ott nagyon kemény az ágy....
Ez tényleg meghatározhatatlan,ott a bikinivonalnál fáj,belül a csont vagy mi a fene....nem???? Nagyon kellemetlen érzés,nekem kicsit olyan is,mint ha pisilni kellene..
Lehet, hogy a farokcsont fájdalma sugárzik ki.Az ülőgumó, a keresztcsont és a farokcsont fájdalmai sokszor egybemosódhatnak. Segíthet a fizikotherápia (elektroterápia, UH), ezenkívül a vény nélkül kapható gyulladás-és fájdalomcsillapító gélek(pl. Diclac, Rheumon) használata.
De előfordulhat, hogy csak "be kell járódnia". Ez esetben csak a mozgás segít. Általában olyanoknál alakul ki ilyen jellegű fájdalom, akik tartósan ülőmunkát végeznek vagy állnak ill. valamilyen ütés érte ezt a részt.
De mitol lett kemenyebb, mint regen volt? De annal bentebb faj, ugy ertem jobban a labaim kozott, ott nem ulok mar, csak igy probaltam leirni a konkret helyet.
Voltam vekonyabb is, akkor nem fajt.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a szexuális kisebbségekről úgy általában?
- Hány órát alszol általában?(éjszaka)
- A ti ovitokban megoldható, hogy a gyerek egyedül járjon reggelente?
- Nektek is nehézséget jelent reggelente a tükörbe nézni/kilépni az utcára?
- A férfiak általában minden nő ismerőst felköszöntenek nőnapon, vagy csak azokat, akik közel állnak hozzájuk?
- Androidos mobilokról általában...