Mitől egy csúnya férfi? (tudásbázis)
Szia!
Pontosan, mi is a kérdés???
Erre nem is igazán lehet pontosan válaszolni.
Miért?
Nem vagyunk egyformák!
Mindenkinek más a szép illetve a csúnya! (Lehet nekem a pink tetszik, neked meg a fekete. Mi ezzel a probléma???)
Van akinek tetszem, s van akinek nem. Ez van. Nem is akarok mindenkinek tetszeni.
Mindenesetre először magával kell összhangban lennie....
Pl.: Van egy férfi, aki nem szépnek(csúnyának) látja magát. Akkor miért várja el a nőtől, hogy szépnek lássa?!?!
A nő észreveszi(előbb-utóbb), ha egy férfi nincs összhangban magával.
Megnéztem, mert nem tudom, ki ő.
Szerintem nem csúnya, de a lenyalt haj borzalmasan fest rajta. Legkönnyebb lenne ezt megváltoztatni.
Ez van! Nem tetszik mindenkinek mindenki.
Én se tetszek mindenkinek, sőt! A legtöbb férfinak nem is tetszek, de a férjem szerint szép vagyok;)
Azt az egy nőt kell megtalálnod csak, akinek te bejössz és nem azt figyelni, hogy a legtöbb nőnek nem vagy az esete.
Egy szerintem csúnya férfi: Belmondó.
És, hogy megnyugtassalak: Nekem Csányi Sándor, Antonio Bandaras, Kamarás Iván, Jason Momoa, Jason Stathamés és még sokan mások is csúnyák. Sok nő viszont oda van értük...
Számomra így érthetetlen ez a kérdés.
Lehetett volna akár:
1.) Csúnya, mitől egy férfi?
2.) Férfi egy csúnya, mitől?
3.) Egy csúnya, mitől férfi?
"Mindig több nőt vonzanak a kifejezetten jóképű pasik mint az átlagosak. "
Szerintem ez már régen megdőlt. Sokszor kifejezetten szép lányokat látok csúnya pasikkal. Bár, az is lehet, hogy csak szerintem csúnya a pasi. És látok sok kifejezetten jóképű pasikat, akikre még véletlenül sem ragadnak a nők, pedig még nem is bunkók.
Számomra úgy néz ki, mint Zelenszkij, de nekem van egy kis gondom az arcokkal;)
Tehát, akár magyar is lehetne a tatáros vagy törökös kinézettel. Itt volt pl. Sütz Ilánk, aki kifejezetten tatáros kinézetű magyar nő volt.
Így működik ez a nőknél is.
Ha egy fotót teszel valaki elé, csak a külsőre tud reagálni, ki az aki tetszik neki, egy kapcsolathoz ennél azért több kell.
És a fotókról, volt a múltkor egy srác, aki feltette a fotóját, és az egész háttér egy dzsuva volt, azért az is elmond sokat egy emberről, hogyan áll be, mi a háttér, ki nem állhatom, amikor odaáll valaki egy jobb kocsimellé és rádől stb. Sok dologtól függ a tetszés, vagy nem tetszés.
Mongol, török, tatár... szerintem erősen rokonok. Állítólag Attila is török volt, tehát még az is meglehet, hogy a fotón levő személy valahol "balkézről" egy kicsit magyar is. :))
Valóban, egy ápolt, gondozott haj, szakáll, átlagos kinézetű férfi.
"Ez kedvencem amúgy hogy van egy férfi aki lehet nem csúnya de mégis 10ből 9 rámondja hogy nem az esete"
Van egy kérdésem. Neked minden nő az eseted, aki korban illene hozzád?
Akiről süt a butaság és a bárdolatlanság az akkor se kéne, ha ő lenne a következő Mr. Universe 😄
Az ápolatlanság és igénytelenség - rossz higiénia, hiányos fogazat és társai - eleve kizáró ok, de engem mindig az átlagon felül okos pasik vonzottak, és nyilván azok akikkel kb. mindenről el lehet beszélgetni 🙂
Azzal nem értek egyet, hogy egy férfinak nem kell "szépnek" lenni. Mindig több nőt vonzanak a kifejezetten jóképű pasik mint az átlagosak. Aki átlagos vagy esetleg csúnya, az tud kompenzálni az eszével és a stílusával.
További ajánlott fórumok:
- Csúnya férfinek barátnő
- Valamiért az összes kopasz férfit annyira csúnyának látom.
- Meg lehet szeretni egy csúnya férfit?
- Elestem, és nagyon csúnyán lehorzsolódott mindkét térdem. Tudtok ajánlani valamit, amitől hamarabb gyógyul?
- Csúnya férfiak esélyei a nőknél?
- Mitől lehet pattanásos ilyen csúnyán most az arcom?