Valamiért az összes kopasz férfit annyira csúnyának látom. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A férjem erősen kopaszodik és szakállas,de nekem a legtökéletesebb a világon a kis apró barna szemeivel!
Amit szokott mondani, hogy a sok ész, nem tűri a hajat. :P
Igen!?
Én meg azt gondoltam, hogy azért, mert kevés...
Ha láttad volna a gyerekem volt ovis társának a kb 190 cm magas, napbarnított, kisportolt apukáját, szerintem megváltozik a véleményed :D Ha mindketten szinglik vagyunk, simán ráhajtottam volna... Pláne mikor hallottam az anyanyelvén beszélni a gyerekkel *-*
Ja, mellesleg kopasz volt ő is XD
Az nem baj, ha nem tetszik. Nem is kell, hogy tetsszen. Nekem sem jön be semmilyen arcszőrzet, pedig nehéz lesz kiütni nyeregből a most divatos 3-5 napos borostát, barber fazont, lófarkas, kontyos frizurát. De nem szólnék bele, ő dolguk.
Ezek úgyis változni fognak, aztán jön más.
A kopaszságról nem tehet szegény csóka :/
Egy régi cégemnél a jogásznőnk férje is kopasz volt.
Azt szokta mondani, inkább legyen kopasz, mint nagy hasú.
Te csúnyának látod őket, más meg nem. Ízlések és pofonok...
De hogy nem az összes kopasz férfi csúnya, az biztos. Mondjuk én nem a haj hosszúságától teszem függővé, hogy tetszik-e valaki. Bőven sok kopasz pasi van, akikért nedvesednek a bugyik.
Egyébként egy kopasz bácsi is lehet megnyerő.
Van ez így. Nekem se tetszik mindenki, sőt! Nagyon kevés férfi tetszik.
A kopaszok nagy része sem, az öreg kopaszodás meg végképp nem tetszik. Amikor csak körben van haja a pasinak.
Csúnya az összes pöttyös labda! 😂
Fel kellene nőni.🤔
Vannak kifejezetten szexi kopasz férfiak.
Nem mindenkit a kor vagy a genetika kopaszít meg.
Remélem az idő téged megszépíteni fog. Ha nem, akkor csak abban bízom, hogy a gondolkodásodat éretté teszi. Még óvodás szinten van.
Még mindig nem értem miért kell a másik külsejére megjegyzéseket tenni, nem mindegy neked kinek mennyi haja van, vagy hogy néz ki? Neked nem kötelező velük kapcsolatba kerülni.
További ajánlott fórumok:
- Úgy érzem valamiért, hogy nem vagyok elég jó a nőknek férfiként? Mi lehet a gond?
- Nem jó a napod, beteg vagy, mérges valamiért?Gyere oszd meg velünk..
- Hogy viselkednétek a szomszédotokkal, aki alattomosan a hátatok mögött feljelent valamiért az Önkormányzatnál?
- Miért érzem magam csúnyának?
- Ma születetett nálunk egy kiscsikó. Csak valamiért nem tud szopizni. Ha valaki ért ezekhez a dolgokhoz, kérem adjon tanácsot!
- Annyira, de annyira utálom az összes Androidos telefont,...