Nem jó a napod, beteg vagy, mérges valamiért?Gyere oszd meg velünk.. (beszélgetés)
És igen baromi dühös vagyok.
Én arra használom a fórumjátékokat, hogy munkaközben kicsit kikapcsolódjam, nem azért, hogy az elve megtépázott idegrendszerembe, holmi otthonülő okostojások még jobban belegázoljanak.
Ha ilyen jó nyelvtanból és egész nap ráér MEO-zni, hogy más mit ír be, akkor vegye át Grétsy László helyét az Álljunk meg egy szóra című műsorban. Vagy indítson magának egy sajátot. Ja és rögtön azzal kezdje, hogy a tulajdonnevek, legyen az nickname nagy betűvel írjuk, bár lehet Nemecseknek tartja magát...
Annamáriát annyian bántották, és kötöttek belé, hogy törölte magát a Hoxáról...
Szégyelljék mgukat azok, Akik csak azért járnak a portálra, hogy másokba belekössenek...
Ha valakinek nemtetszik valami, akkor csak el kellen lapozni, ahelyett, hogy beletaposnak a lelkivilágába, hogy belekötnek, hogy megkérdőjelezik a cikk valóságtartalmát nap-, mint nap!!!!
Azok, akik ezt nem hiszik el, hogy létezik ilyesmi, adjanak hálát az istennek, hogy nem tudják mi az a szenvedés, a gyötrődés, hogy mások saját embertársaikba rugdosnak bele, és nem tudom, egyesek honnan veszik ehhez a bátorságot!!!!
"Isten nem ver bottal!!!!"
Köszönöm,nagyon kedves vagy..
Szeretném már ezt az évek óta tartó dolgot lezárni,mert nem jó ezzel a fájdalommal élni évek óta szinte szüntelenül..
Annamária, gyógyulj meg mihamarabb!!
Szorítok, hogy ne legyen komolyabb bajod!!
Szeretettel: Hajni
Én épp a mentőt várom:(
Begörcsöltem és nem is jött meg...
Ma elkezdtem vérezgetni,de ez minden csak nem mensi:(
Mióta a téli szünet után elkezdtük a tanítást, azóta nem barok a másodikosaimmal. Ordítanak a tanulási idő alatt, a fülük botját sem mozgatják. Már mindent megpróbáltam, amit eddig alkalmazni lehetett...de semmi. Egyre jobban belefáradok a velük folytatott szélmalomharcba.
:(((((
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Szia!
Remélem holnap tényleg jobb napod lesz. Énis már nagyon várom, hogy jöjjön a szebb idő. Ettől az esőstől fejfájós vagyok és kedvtelen!
Sziasztok!
Szerintem ha 1/2 3- kor nem lenne esti sötétség még a fejem sem fájna és lenne kedvem valamihez kezdeni. Így viszont csak napfényre vágyok, meg langyos tavaszra.:-S...Holnapra tuti jobb napom lesz!
Szia! Hasonló a szitum, mint elöttem szólónak!
Nekem még fél órám van a munkaidőből. Már várom. A párommal meg sikerült kicsit összeszólalkoztni. Tuti vita lesz ha hazaértem!
Szia Timcsi vagyogatok köszönöm..
Te?
Szia Annamária!
Hogy vagy?
2 napja nem írt ide senki..
Akkor ez jó jel:)
Akkor pont a baba miatt nehogy te is fertöző legyél..
Vagy kérd meg a házidokid menjen ki nézzen meg,mert a baba miatt nem szeretnél bemenni..
Ezt biztos megérti majd..
pedig aszonták a tevébe, hogy ez az időjárás nem kedvez a baciknak...
pedig ma már az uram is, meg én is fájlaltuk a torkunkat.
egyébként mikor jön jókor egy kis betegség??? :)
További ajánlott fórumok:
- Úgy érzem valamiért, hogy nem vagyok elég jó a nőknek férfiként? Mi lehet a gond?
- Hogy viselkednétek a szomszédotokkal, aki alattomosan a hátatok mögött feljelent valamiért az Önkormányzatnál?
- Ma születetett nálunk egy kiscsikó. Csak valamiért nem tud szopizni. Ha valaki ért ezekhez a dolgokhoz, kérem adjon tanácsot!
- Neked szóltak már be ismeretlenek valamiért az utcán?:)S
- Zöld út szakmai felkészítő anyagok csereberéje - valamit valamiért
- FODRÁSZOK akik saját üzletet szeretnének de valamiért nem jön össze!