Mit vetsz be idén fogyókúra gyanánt? (beszélgetés)
Szénhidráttúladagolás.
Ja nem is!:)
kalóriaszámolás, 1700 kcal/nap, és sok-sok mozgás
célom: 1 év alatt -30 kg és alakformálás, bőr feszesítéssel.
sziasztok!!!
Visszatérő fogyózós vagyok, de most már komoly a helyzet sajnos. 85 kg. akkor voltam, amikor 8 éves szülni mentem... :( Tavaly óta (április) 8 kg-ot híztam, és már akkor sem voltam sovány: 76-78 kg-mal.
Célom lenne, ha nem is nyárra, de látható időn belül 70-72 kg elérése. Mit javasoltok? (azon kívül,hogy ne zabáljak) :D
Most próbálok diétás ételeket enni, abból is keveset. Főleg zöldségek, sovány húsok, tejtermék, és zöldség.
Emellett minden reggel fél órát jógázom, és délutánonként heti 6- szor megyek edzőterembe.
Legnagyobb súlyom 109 volt, a legalacsonyabb 77 kg. Most 89 körül vagyok, és olyan 15 kilotól szeretnék megszabadulni.
Az én fogyókúrám március 16-án kezdődött. Ekkor 74,7 kg voltam, derékvastagságom 92 cm volt.
Elhatároztam, hogy lemegyek 65 kg-ra és az ehhez a testsúlyomhoz, alkatomhoz passzoló 80-82 cm-es derékbőségre.
Ma 70,1 kg és 5 cm mínusz derékról.
Tudom, hogy itt semmit nem szabad leírni, milyen termékkel csináltam, azt azért leírom, hogy igazi húsevők módszere, a termék természetes alapú, és elsősorban a máj-epe-hasnyálmirigy funkcióját regenerálja, a fogyás meg pozitív mellékhatás.
Mondhatnám, pont nekem találták ki, de ez biztosan nem igaz, csak nekem is pont olyan telitalálat, mint akinek kitalálták.
Az epeköveimmel együtt kivették az epehólyagot is, azóta a levegővételtől is tudtam hízni, sikerült beszereznem egy candidát is, pedig nem vagyok nagyon édesszájú.
Kerestem, kutattam, rátaláltam, fogyok, jobb a közérzetem, most folytatom amíg elérem a 65 kg-os célt, majd tompított verzióban csinálom tovább, valószínűleg hosszabb távon, de ez még a jövő zenéje.
Nekem mar 1pohartol hasmarsom van...:)
2 hetig???:(
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!