Mit vennél 20éves fiúnak szülinapjára? (tudásbázis)
A 13-14-dik hozzászóláshoz: Szerintem mindenki más könnyedén megértette KeA két nagyon egyszerű mondatát. :DDD
A másik, hogy mi ebben a birkaság? Most mondhatnám, hogy TE marha! :)))
Egyébként tudom, hogy az illető már nem tagja a portálnak. A nagyszájúak hamar lelépnek...
Egy guminőt. (bocsánat, nem tudtam kihagyni.)De ezek a mai fiatalok...
Pl egy szép órának nem örülne?
Köszi a hozzászólásokat.Azt mondjuk nem írtam,hogy a fiamról lenne szó.Akinek augusztusban lesz a szülinapja.Nem egyszerű a dolog mert tudom őt csak a számítástchnika érdekli.Szinte már mindene megvan.Gép,laptop...Amit ő meg vett magának.Ezzel foglalkozik ezt tanulja.
Nehéz döntés(mivel én munkanélküli vagyok kb:30000ft-ból gazdálkodom).Különélő férjem támogatásával vannak neki ezek a dolgai.
De most én szeretnék valami személyeset,ami megmarad neki és emlékezni fog rá mikor,kitől kapta.Értitek??,...
Hát nem tudom mi legyen.Bumika
Mi csináltattunk egy tortát, ami egy marcipán Ferrari volt és kapott egy törölközőt amin egy meztelen nő volt és eznekívül vettünk egy ház formájú perselyt.
Mondtuk neki, hogy autót, nőt és házat már kapott-mi kéne még?!!
További ajánlott fórumok:
- Ott lehet-e a fiam szülinapján?
- Óvodai ballagásra, írni/olvasni tudó, okos kisfiúnak mit vennél?
- Mit vennél Apukádnak szülinapjára?
- Szerintetek ciki egy fiúnak szülinapjára horoszkópos mécsest, és feng shuis cuccot (kisszobor) ajándékozni?
- 14 éves fiúnak mit vennél szülinapjára ajándékba? (tipikus kamasz, távoli rokonom)
- Mit vennél fiatalos anyukád szülinapjára?