Mit válaszolsz, ha azt kérdezik tőled "Mi a helyzet" vagy "Mi újság"? (beszélgetés)
Attól is függ , hogy milyen kedvem van ..
Attól függ hogy ki kérdezi.
Ha nincs semmi újság akkor általában az a válaszom hogy, semmi különös nincs.
elég érdekes dolog erről jutót eszembe vajon az aki ezt megkérdezi a másiktól igazából milyen választ vár,múltkor ugyan erről hallatom valaki feltett egy ilyen kérdést egy másik személynek mi a helyzet veled mi újság az illető elkezdte sorolni az élete buját bánatát mire a kérdező maga elé meredt ledöbbenve a hallottakat mert ö nem erre volt kíváncsi egy köszönöm jól vagyok és semmi újság felém válaszra számított persze a kérdező nem tudta h milyen választ kap,na most tényleg attól függetlenül h ki kérdezi ezt milyen választ adjunk ha tényleg le soroljuk azokat a dolgokat amiken át mentünk vagy mosolyogva válaszolva kösz jól vagyok semmi újdonság nincs felém próbáljuk el hitetni h minden jó és szép holott ez úgysem igaz vajon a kérdező tényleg mire kíváncsi mert igen ez számít nem mindegy h milyen választ adunk.
Tőlem ma egy kedves hoxás barátom kérdezte telefonon: minden rosszat leszámítva jól vagy? Mit lehet erre mondani? Röhögtem. :)
Egy skopjei ismerősöm ha találkozunk, minden alkalommal : Како си, добар? azaz Kako si, dobar magyarul Hogy vagy, jól?
Most erre mit válaszoljak? :o)
Én visszakérdezek, hogy: - "mi legyen"?
Na erre csak hümmögnek vagy vigyorognak:)
amilyen a kérdés, olyan a válasz, azt mondom semmi
"Semmi, megvagyok köszönöm..."
:D
Köszönöm, jól vagyok és már terelek is...
a szokásos vagy azt mondom semmi
Ha megkérdezik, hogy "Mizu?", a válaszom csak annyi rá: "Semmizu!". :) Ennél konkrétabb kérdést várok, és arra én is normális választ adok. A mizuba sok minden belefér, ha elkezdem az összes mizus dolgomat mesélni, estig onthatnám a szót, mindig van mondandóm, na de nem mindegy kinek és mit. :)
Tök mindegy, mert úgysem figyel a válaszra, aki ezt kérdezi:)
Semmi. :)
vagy
Nem sok minden!
vagy
Semmi különös. :)
kössz jól vagyok, és Te ?
Amit az öreg mondott, vagy amit a fagyott agyról írtam? Vagy mindkettő? :):)
Ez jó... és mennyire igaz! :-D
Azt hogy: "semmi különös". :)
Egy kisöreg erre mindig megpederintette a bajúszát, és azt vágta vissza hegykén, hogy "Baxnak a cselédek".
Egyszer én is kipróbáltam, de az engem kérdező ettől a választól egy kicsit lefagyott. No de aki ilyen hülyeséget kérdez, annak eleve fagyaos az agya. :)
" Nah, nem is tudom.... " :)):)) ez az uj szlogenem.
Pedig biztos vagyok benne,ahhoz is tudnal mit hozzafuzni :D
Szep napot!
Nem mindenhol! Pl. a hüvelygombához nem tettem hozzá semmit:)
Vagy en vagyok mindehol? :D
"Moslék minden, semmi értelme"
További ajánlott fórumok: