Mit utáltál legjobban az exedben? (beszélgetés)
Nem ér annyit az egész, csak Magadnak okozol vele kárt:-(
Lesz másik, lesz jobb!!
az egesz lenyet utalom :)! hulyitett honapokon keresztul, s az ejjel egyutt szilvesztereztunk o, egy regi noje akivel ujra kavarnak s en, aki vegigneztem a show-t...
nagyon duhos vagyok! en kicsinalom! egy kigyonak erzem most magam... kimarnam az eletet belole! :)) ha volt mar valaki hasonlo helyzetben, s esetleg adnatok par tanacsot, otletet halas lennek.
egy hazugsag volt az egesz amig velem volt? most ujra a regivel van... en tonkreteszem :)!
-hazug volt
-nem kezelt egyenrangú félnek
-gyerekes
-mindig kritizált
-okoskodó
-pesszimista (mindenre megoldása volt az hogy meghal majd)
-otthonülős
...egy idő után meguntam ezeket a tulajdonságokat
4-5 év együtt járás után, húszas éveink elején szerette volna az akkori párom, ha összeköltözünk (panelban). Kérdezem tőle, hogy milyen munkákat vállal, mibe segítene be a házi munkák közül.
Erre azt válaszolta, hogy a szemetet leviszi, de a többi az női munka, az az én feladatom lesz.
Nem értette, miért utasítottam vissza, és miért kaptam nevetőgörcsöt.
azt, amikor lelketlen volt
és azt amikor azt mondta: nem tudom mit akarok
szóval bírtam a határozottságát:))
Túl anyagias volt, végletesen spórolt, mindenre sajnálta a pénzt. Rám is. Még a nyaraláson is végig kellett járnunk az összes bódét, hogy megtaláljuk azt az egyet ahol 3 forinttal olcsóbb volt a palacsinta. (á, az már nem volt érdekes, h ott a kedvenc ízemben nem lehetett kapni)
Én pont az ellenkezője vagyok. Az adott lehetőségeken belül azt veszek, azt teszek, amihez kedvem van, mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül.
További ajánlott fórumok:
- Mi bántja most a lelked a legjobban és miért?
- Hiányérzet az életedben
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Milyen pénzzel megvehető dologra vágysz legjobban?
- Miért aggódsz, vagy izgulsz ma a legjobban?
- Nőknek: Mi fog meg a legjobban egy férfin?