Mit tudtok mondani a Hádáról? Főleg a kecskeméti érdekel. (tudásbázis)
A kecskeméti Hádában nem voltam, de ami a Duna Plázában van abban igen. Szerintem vannak jó dolgok. Én például egy Esprit nadrágot vettem 2500 ft-ért (már utolsó lehetőségként mentem oda, mivel sehol máshol nem kaptam magamra árban is megfelelő farmert). Vadiúj volt, mosva nem volt, nem volt kibolyhosodva a zsebe sem.
Nekem annyi hogy, túl nagy, sokat kell nézelődni, jobban szeretem a kisebb üzleteket.
Oké, pontosítok:-)
Normális turit keresek, leginkább Kecskeméten. Olyan érdekelne, ahol kamasz és felnőtt cuccok is vannak. Halottam a Hádáról, de nem tudom, milyen cuccokat árulnak, és érdemes-e oda elmenni.
Személy szerint szeretem a turikat, mindig találok egedi, jó minőségű ruhákat, csakmost nincs időm felmenni Pestre a szokott helyre.
Nem tudom mire gondolsz...
Én nem szeretem a turikat, mert macerás, ha megtetszene valami, akkor tuti, hogy nem az én méretem lenne, és sokszor csak nagyon használt, nagyon gyűrött, stb. ruhák vannak.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok javasolni jó nőgyógyászokat Kecskeméten?
- 4D uh. Kiskunfélegyházán, Kecskeméten, esetleg Szegeden?
- Mit érdemes nyaraláskor Kecskeméten megnézni?
- Kecskemét vagy Lajosmizse környéki esküvői helyszíneket tudnátok mondani, ami árban elfogadható és elfér kb. 120 ember?
- Tudnátok mondani jó játékokat erre a konfigra? (főként fps és akció-rpg érdekel, de jöhet más is)
- Meg tudnátok mondani, hogy Kecskeméten a Nyíri úton, hogyan működik jelenleg a kombinált teszt elvégzése?