Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mit tudtok mondani a Hádáról? Főleg a kecskeméti érdekel. fórum

Mit tudtok mondani a Hádáról? Főleg a kecskeméti érdekel. (tudásbázis)

2013. máj. 10. 09:17

A kecskeméti Hádában nem voltam, de ami a Duna Plázában van abban igen. Szerintem vannak jó dolgok. Én például egy Esprit nadrágot vettem 2500 ft-ért (már utolsó lehetőségként mentem oda, mivel sehol máshol nem kaptam magamra árban is megfelelő farmert). Vadiúj volt, mosva nem volt, nem volt kibolyhosodva a zsebe sem.

Nekem annyi hogy, túl nagy, sokat kell nézelődni, jobban szeretem a kisebb üzleteket.

2013. máj. 10. 07:56

Oké, pontosítok:-)

Normális turit keresek, leginkább Kecskeméten. Olyan érdekelne, ahol kamasz és felnőtt cuccok is vannak. Halottam a Hádáról, de nem tudom, milyen cuccokat árulnak, és érdemes-e oda elmenni.

Személy szerint szeretem a turikat, mindig találok egedi, jó minőségű ruhákat, csakmost nincs időm felmenni Pestre a szokott helyre.

2013. máj. 10. 06:50

Nem tudom mire gondolsz...

Én nem szeretem a turikat, mert macerás, ha megtetszene valami, akkor tuti, hogy nem az én méretem lenne, és sokszor csak nagyon használt, nagyon gyűrött, stb. ruhák vannak.

2013. máj. 10. 06:38
Mit tudtok mondani a Hádáról? Főleg a kecskeméti érdekel.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook