Mit tudtok a FLAVIN 7-ről. / ellene és mellette/ (beszélgetés)
Jaj nagyon örülök, hogy ilyen sokat segített az atemisinin. Annak idején én is olvasgattam róla. Bár több emberhez eljutnának az ilyen információk!
Azt hiszem tüdőrákra is nagyon ajánlják. Hozzá a Flavin77 italt ami nagyon erős antioxidáns.
Jó egészséget kívánok!!
Sziasztok!
Én most szerenék rendelni pár dolgot.
Érdekelne,hogy más betegségekre milyen hatással voltak ezek a termékek.
Tényleg annyira jók,hatásosak?
Igazad van Avacska, én is Flavin terjesztő vagyok, de még minden termék amit próbáltam én, vagy az ismerőseim, nem okoztak csalódást, és árban is megfizethetőek.
Anyukám is szedi a Flavin7 prémiumot, amint kiderült hogy beteg rögtön adtam neki és azóta is jól van.
Szia nem akerlek lebeszélni és rábeszélni sem ez csak egy érdekez összehasonlítás!
én is elöször flavon céget ismertem meg szülésa után fogyasztotam a flavon kids terméket bevált erőt adott a lábadozáshoz
rá egy évre megismertem egy flavin terjesztőt ő elmagyarázta valamikor két cégnek közös múltja volt ugyanis Dr.Szabó László és testvére kezték el együtt a kutatásokat a két testvérpárnak nézeteltérések adódtak a célokban így külün kezdtek el foglalkozni a gyártásssal egyik FLAVIN7 másik FLAVON lett a neve.nos mi összehasonlítotunk két termék összetételét a flavon lekvárba 40 gk piros gyümölcsök hatóanyaga van a flavin 7 ital 70kg hatóanyag van fél literbe ugyanolyan hatásos mindkető de nézd meg az árát egyik 11000ft ugytudom 20g a másik 11000 flavin jubileum ital de 1l.az a lekvár 3-szorosa a kiszerelés nem beszélve arról flavin jubileum momordikát is tartalmaz amely cukorbetegeknek is kitűnő és meggvédi a tűdűt is
ha anyukádnál nagy a probléma miért nem probálodjátok ki a flavin 77 italt igaz csak 3dl de 77 féle gyógynővény kivonat van benne,nagyon jó tapasztalatok vannak róla:)
Igen, nálunk is anyukám szedi. Nyáron derült ki nála a mellrák, rögtön elkezdte szedni.Megoperálták, levették a mellét, de 70 éves létére már másnap olyan volt a kórházban, olyan jó állapotban, mintha nem is lett volna műtéte.
Azóta is szedi.
Igen, gyógyszertárban is lehet kapni, csak sokkal drágábban mint a terjesztőknél.
Én rendszeresen fogyasztok Flavin termékeket,ismerőseim is, mindenkinek pozitív tapasztalatai vannak.
Pl. változókorra a Villarosa, immunerősítőnek a Homoktövis és a Pecsétviaszgomba,
Sziasztok!Van-e valaki itt olyan,aki FLAVIN 7 terjesztő és Miskolcon lakik?
Köszi alőre is
Azt hallottam, hogy a Flavon lekvár gyártója a Flavinnál dolgozott , de kivált a cégből, és létrehozta a lekvárját ugyanazokból a gyümölcsökből, mint ami a Flavin termékek eredeti összetevője.
Ha valaki beteg, és belép a Flavinba, már a következő hónapban kedvezményt kap a vásárlása után.
Hááááát?:)))
Végül is igen,ha valóban azt kívánod és hiszel is benne ,hogy arra van szükséged a gyógyuláshoz!DDD
De vigyázat!Nem elég ám látszat hittel rendelkezni,közben meg azt gondolni,áh,ettől csak hízok és betegebb leszek!:))
Van egy érdekes sztorim evvel kapcsolatban.
A szomszéd faluban szoktunk vásárolni,Margit nénénk,csak a "falu hírmondója",mállandóan pletykálkodik.
Természetesen arról is ami a férjével történt.
A lényeg az ,hogy a bal nyakától a válláig tele lett apró daganatokkal,amit ugye nem tudnak kiszedni.
Azt mondják gyógyíthatattlan.
Egy tanácsot adtak neki ,hogy ússzon ,vagy biciklizzen sokat,mert az oxigénbőség ,agyorsabb pulzus esetleg segíthet a dolgon.
A csavar az egészben az,hogy a diagnózis felállítása előtt már fél évvel a férjnek elege lett a boltból,a gürizésből és nekiállt biciklizni.Sokszor napi 100 kilómétert is elteker ,reggel megy ,estére hazaér.
Szóval a lényeg a lényeg,hogy hallgassunk a testünkre,ha az krémesben nyilvánúl meg ,valóban,akkor az az ellenszer!:DDD
Nem is kell,a csoda bennünk van,ezek csak segéd eszközök ahhoz,hogy átállítsuk az agyunkat egy tudatos gyógyulási folyamatra.
Ehhez pedig elég minden nap 3 alma is.
Röhej, hogy azt a daganatos beteget akarják elkápráztatni drága csodaszerekkel, aki a betegsége miatt kénytelen táppénzen lenni.:(((
Nem, nem nem és nem kell egyik drága csodaszer sem!!!
Akkor inkább a gyerekeimnek veszek az árán bármit...
:)))
Még egy kérdést engedj meg! Miben más az, ha egy drogériás fickó mondja el a tapasztalatait egy termékről és ha egy imserősöd, aki tagja egy fogyasztói klubnak és nyilván nem fog hazudni, mert nem akar eztán az utca árnyékosabb felén közlekedni? :)) Ráadásul a "teritők" (abroszok :DDD) 9.900-ért adják, a drogériás pedig 11.000-ért. Pontosan ez történik a kereskedelmi forgalomban kapható termékekkel, mindenki annyiért adja, amennyiért jónak látja. a klubban viszont egységes az ár.
Egyébként én is szeretek drogériákba járni, még az illatát is imádodom)) Most találtam egy henna hajfestéket, 600 ft, a vállig érő hajamra simán elég és nincs benne ammónia :)
Akkor jó:))
Biztos nem vásároltál, mert én sem vettem volna meg. Nálunk a termmészetgyógyász boltban árulnak Flavont, de 11000.-annyiért nem kell. Egyébként ott a fiúk szívűgyüknek tekintik ezeket a dolgokat. Bármit kérdezek, mondják, mutatják a termékeket, ha valamiben nem biztosak előveszik a kiskönyvet, a gyógynövények hatásáról. Elmondják a tapasztalokat:)) Én szeretek oda járni. Igaz nem olcsók:(
Tudom, ezt is halottam már. Nem túl okos stratégiával találkozott.
Ez egy fogyasztói klub, teljesen mindegy, hogy mikor lépsz be. Most nézem a klubárat, 8.250 ft egész pontosan. Számold ki, mennyire jön ki a napi adag. S hogy ezért a pénzért milyen és mennyi gyümölcsöt kapsz. Most jövök a közértből, 700 ft-ért vettem egy kiló citromot. 500-ért szőlőt.
S aztán nézz körül, nasira, cigire mennyit költenek az emberek? Nem "tétel" kérdése az ár, hanem döntnésé, ki mire költi el. Egy doboz cigi 600-ért, vagy valami, ami egészséges.
Értem amit mondasz, vagy amit mondani akarsz :))
De gondolj bele, a fitotékában, gyógyszertárban van még legalább 300 termék ezen kivül. elvárható az ott dolgozótól, hogy mindegyiket alaposan ismerje?
Ha nem tudnám egész pontosan hogy mit tartalmaz, milyen hatása van a flavonoidoknak a szervezetre, ha nem mutatták volna meg dvd-n a debreceni klinikán a kisérleteket végző orvosok nyilatkozatait, ha nem hallottam volna Dr. Dinya professzort, aki negyven éve kutatja a flavonoidokat én bizony meg nem vettem volna egy üveg lekvárt 8.300-ért.
Legutóbb bementem egy drogériában és megkérdeztem, milyen alternativákat tud mutatni a Colonixre. Letett elém néhány dobozt, majd felolvasta az rajta lévő cimkéről az összetevőket és az árakat.
Megkérdeztem tőle, hogy a Dabour ajurvédikus termék? Erre sem tudott válaszolni. Szerinted vásároltam?
"csak én még mindig csodálkozom, hogy milyen jó, milyen jó és nem lehet boltokban kapni"
oké, akkor ezt értettem félre.
Én április 28-án vettem meg az elsőt, akkor ennyiért, lehet hogy korábban olcsóbb volt.
Én a tavasszal még 7500F-ért vettem:))
Én annyit mondtam, hogy az az egy nem tetszik, hogy nem lehet kereskedelmi forgalomban venni és a honlapon sincs feltüntetve az ár, mint ahogy a Flavin-termékeknél. A minőségéről én egy szót sem szóltam.
Nem hiszem, hogy a termék minősége azon múlik, hogy lehet-e kereskedelmi forgalomban kapni vagy sem.
Az ára egyáltalán nem megy felfelé, még mindig 33.000 ft-ba kerül négyhavi adag, ezt valóban egyszerre kell megvásárolni ahhoz, hogy az ember klubtag lehessen.
Egy üveg 8.250 ft-ba kerül klubáron, de mielőtt beléptem pontosan ugyanennyiért vettem attól, aki megmutatta.
Valószinüleg nem kapott volna tavaly 7 különböző dijat, ha nem lenne jó és a forgalom sem növekedne havi 16%-ot. Egyszer el lehet egy embernek adni a vackot, de okos ember másodszor nem veszi meg.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható?
- Mit tudtok mondani a müanyag abalakokról? Ellene és mellette!
- Velencei zene kellene nekem, tudtok ajánlani?
- Mindig, amikor felrakok egy ételreceptet, ott van mindig mellette/törlés, módosítás/. Mit csináljak, hogy eltűnjön?
- Ovi váltás 5 évesen. Régi óvónőnek saját fotós köszönő lapot tennék ajándékcsomijába, kellene rá jó kis szöveg vagy vers. Tudtok ilyet?
- Gyerekorvost kellene választani, de nem tudom kit. Tudtok segíteni?