Mit tudok tenni, ha letiltott a Huawei X3 telefonom és a jelszót sem tudom? (tudásbázis)
Aztán ha megvolt minden lépés, reboot system now és kész.
Nem kell nyomvatartani ezek után semmit se, csak megvárni amíg újraindul a telefon.
Amit már leírtam, azaz a 3. menüpontom.
Tehát wipe data/factory reset
Segíts,megcsináltam amiket leírtál.most ezeket írja ki:reboot system now
apply updata from scard
wipe data/factory reset
wipe cache partition
wipe misc partition
toushscreen firmware update
most mi jön?
Mondok egyszerűbbet mert lusta vagyok szoftvereket linkelgetni a netről.
Ha minden igaz, akkor a huawei hard reset úgy működik, hogy
1; kikapcsolod a telefonod.
2; bekapcsolod úgy a telefonod, hogy a hangerő gombot felfele nyomod miközben a bekapcsoló gombot is nyomva tartod. ( egy fekete fehér képnek kellene bejönni)
3, ha bejött a fekete fehérség azt mondod neki wipe data / factory reset
4; Yes -- delete all user data
A fekete fehér képernyőn a hangerő gomb le és felfele nyokodásával lehet lépkedni. A menü pontokba való belépéshez, le "OK" -ézáshoz a telefon bekapcsoló gombját kell megnyomni (megnyomni röviden, nem nyomkodni és nem nyomvatartani).
Ezzel a módszerrel oda lesznek a telefonszámok és minden. Visszaáll a telefon arra az állapotra, ahogy elhoztad a szolgáltatódtól.
Első ráfutásra a huawei -nek van egy saját szoftvere szinkronizálásra a pc-vel.
Ha az nem kínál semmilyen opciót a jelszó megváltoztatására, akkor ments ki vele mindent amit enged és frissíts le a telefon firmware-jét, a szintén a huawei által biztosított szoftverrel.
Kb két kattintás, a dolog hivatalos és a szolgáltatók sem kötnek bele.
Nem emlékszem milyen opciók vannak a frissítésnél, de értelemszerűen ha lehetőség van rá, akkor a gyári beállításokat kell kérni a frissítés során, így nem lesz jelszóval zárolva.
További ajánlott fórumok:
- Párom letiltott a Hoxáról...veletek előfordúlt már hasonló?
- N5800 telefonomon szoftverfrissítés után nem találom a WIFI lehetőségét. Tud valaki segíteni?
- A teszveszen vett telefonomat még nem kaptam meg, szerintetek átvertek?
- Hogy tudnám összekapcsolni a telefonom a számítógéppel?
- Tévesen utalt valaki 3000 forintot a telefonomra! Mit kell lépni ebben az esetben?
- A Huawei U8500-as telefonommal nem tudok hívni és hívást fogadni. Mi lehet a baj?