Mit tudok sok szőlőből csinálni? (tudásbázis)
2008 óta már biztos megoldódott a kérdés:))
de kár, hogy az ilyen fórumok sosem interaktívak igazán, a topikindító kicsekkol, és nem írja meg hogy mi lett aztán a szőlővel :D
gyümölcslevest!
vaníliapudingos alap(hígabban) almát bele meg szőlőt, találáskor a tányérba egy gombóc vanília fagyi plusz egy kis tejszín dísznek!LEhűtve;)
nekem is ez ugrott be rögtön:)))))))))
tavaly csináltam szörpöt amúgy, de túl sűrű lett, meg nagyon hashajtó lett..........amúgy fincsi volt.
Szia.
Én szoktam csinálni belőle dzsemet.
Leszemezem, lemérem, megmosom, felrakom főni, majd amikor rottyant egyet, akkor szűrőn átpaszírozom, majd a levet visszarakom a fazékba. A boltokban kapható dzsem tartósítóval és cukorral elkeverem, egyet forralok rajta, aztán kis üvegekbe töltöm, lezárom és mehet fejjel lefelé a konyhapultra. 5 perc után visszafordítom és kihűlésig otthagyom. Ha kihűlt, mehet a spejzba. Nagyon fincsi, de azt vedd figyelembe, hogy mennyire édes, mert ha elég édes, akkor kevés cukor kell bele. (Én a cukortakarékos befőzővel szoktam csinálni.)
Régen sulis szakkörön csináltunk szőlőlekvárt.
Már nem tudom , hogy kell, de arra emlékszem, hogy isteni volt.
Próbálj beszerezni egy ilyen receptet
Aszaláshoz mit szólnál?
Más most nem jut az eszembe!
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudok túrógombócot csinalni?
- Mit tudok csinálni ebben a helyzetben?
- Miből tudok nyomózsákot csinálni tortadíszítéshez?
- Hogyan tudok a fekete hajamból (kékesfekete) a leghamarabb és a legkíméletesebben világos barnát csinálni? Milyen festéket vegyek?
- Hogyan tudok a gépemen lévő zeneszámból kivágni részletet és csengőhangot csinálni a telefonomra?
- Ha sós lett az étel mit tudok vele csinálni?