Mit teszel, ha egyedül érzed magad? (beszélgetés)
zenét hallgatok, meditálok, zenélek - ezeket csak egyedül lehet
Takarítok, közben zenét hallgatok,vagy beteszek egy DVD-t és aerobikozok egy jót.
Mostanában szeretnék kicsit egyedül lenni.
zenét hallgatok,s golgozom közben
1.Élvezem a szabatságot!!
2.Ha mégis vágyok ilyenkor valakire,az csakis egy/egyszerre egy / igaz barát lehet,és a vele eltöltött lelki együtlét,beszélgetés.
nagyon sokszor szoktam magányos lenni+annak érezni magam.Pedig van élettársam de nagyon sokat dolgozik....sajnos a szuleim társaságára nemszámíthatok...ha magányos vagyok beengedem a házba a kiskutyámat és vele torodom..nagyon jo..mindjárt mosolygok és netorodom semmivel...
Szia! Sajnos én is özvegy vagyok 1,5 éve. Én nem találom a helyem, ha van kedved és nem tépem fel a sebeket, akkor kérlek adj tanácsot, hogy hogy lehet túlélni a napokat egyedül. Köszi.
Fiatalon maradtam özvegy. Eleinte borzalmas volt a magány. Ma már feltalálom magam, de nagyon nehéz volt.
Tud az ember úgy is magányos lenne, ha 100 ember is veszi körül-és ők semmit nem vesznek észre:)
Nem szoktam egyedüll lenni.
visszagondolok a multbéli jó dolgokra, és máris sokkal jobb..
Én is szeretek egyedül lenni,ilyenkor tudok igazán feltöltődni egy fárasztó nap után.
Nem szoktam egyedül lenni,ezért nem is érzem magam soha egyedül.
Szeretek egyedül lenni, sosem zavart még hogy nincs körülöttem senki.
Zenét hallgatok jó hangosan,vagy elmegyek sétálni.
Én is elmondhatnám ugyanezeket.
De azt is szeretem amikor vasárnap reggel itthon a család ,de még mindenki durmol, s én kiülök egyedül a konyhába ,s miközben reggelit/ebédet készitek elő,zenét hallgatok,kávézok, s úgy általában jól elvagyok a gondolataimmal.
van mikor jó egyedül lenni. Ilyenkor olvasok, netezek, zenét hallgatok, vagy házi munkával kötöm le magam
soha nem éreztem igy magam
Eddig nem voltam igazán magányos, most fog jönni még ez a része, félek is tőle.
Elindulok a tóhoz a vadkacsákhoz.
Vagy a kocsmába.
Attól függ,hogy a magányt tehernek érzem-e?Ha igen,akkor keresek társaságot,ha nem,akkor élvezem a magányos pillanatokat...
mivel az állataim a szüleimnél vannak, a zenehallgatás nem köt le, mostanában olvasok és olvasok.... néha segít kikapcsolni, néha nem
További ajánlott fórumok: