Kapcsolatban, de mégis egyedül! Ha így érzed, beszélgessünk! (beszélgetés)
nahát.... csatlakozom.
Nálunk az a baj h állandoan dolgozik. És pl most is ugy volt h találkozunk, de majd csak ma délután. Kezd tele lenni a zsákom. Egy éve vagyunk együtt....
Nem élünk együtt....
Mikor találkozunk udvarol, meg babusgat, és nem győzi mondogatni h szeret. De nekem hiányzik az igazi törődés.... az a szerencséje h szeretem.... nemtudom hogy érhetném el h t9bbet legyen velem, és tudjon nemet mondani ha munkárol van szó...elvégre vállalkozó....
Hú! 30 évig éltél így? Az nagyon sok. Mi 8 éve vagyunk együtt, kb. úgy, mint ti. Annyi különbséggel, hogy nálunk a gyereknevelés is rám maradt,és az építkezést is egyedül csinálta végig, leszámítva azt, hogy hazahozott egy-két mindtát: cserép, kapu, korlát stb. azt együtt kiválasztottuk. Járólapot még együtt mentünk el nézni, meg fürdőszobát, de ennyi.
Aztán két évig, ő elment reggel 8-kor, este 8-kor haza jött, és 9-kor megint elment zárni. Ez így ment két évig, közben kihordtam a kissebbik lányomat, meg is szültem. Egy éves volt, mikor beköltöztünk. Én is végig egyedül voltam,mert nincs segítségem.
Szerintem az a gond, hogy fiatalon még annyira szerelmes az ember, hogy ezekről lemondani nem nagy áldozat. Csak később jön rá az ember, hogy a közös életből a közös ÉLET hiányzik. Hiába várja az ember, hogy később jobb lesz. Soha nem lesz jobb.
A múzeumok, a várak is a kedvenceim. :)
Még sosem voltunk együtt egy múzeumban sem, egy várat megnézni sem. Á, nem sorolom, hol nem jártunk együtt.
Nem akarom a bogarat a füledbe ültetni, de ha ennyire bezárkózik a maga kis világába, ott tényleg nincs rendben valami. Lehet, hogy nem csalt meg, de van valaki, aki megmozgatta a fantáziáját.
Ismerve a női lelket az sem jó mindig, ha a férfi nagyon ragaszkodik. Néha terhes tud lenni. Na, nekem nem lenne terhes, de vannak.....
30 éve vagyok férjnél és ezt javarészt magányban töltöttem. Lemondtam a férjem kedvéért mindenről, amit szerettem, mert ő nem szerette. Viszont nem találtunk közös elfoglaltságot, (az építkezésen, a gyereknevelésen kívül), ami mindkettőnket érdekelt volna. Még egyszer nem tenném.
Kb. 5 éve kezdtem újra élni: táncolni járni, színházba, moziba, sétálni - persze, csak barátnővel.
Aztán jött a szerelem. Szerintem ez óhatatlan, ha valaki társas magányban él hosszú évtizedekig és kiszabadul a maga választott kalitkából. Lehet, sokan ellenálltak volna....én gyengének bizonyultam (nem bántam meg). :))
hát ezek valóban fontosak egy kapcsolatban!
De még most sen értem hogy egy nő hogy nem tudja értékelni ezeket a dolgokat!
A férfiak általában ilyenek de nőröl még nem hallottam,hogy nem értékeli!:(
na mi egy elég eltürhető estét töltöttünk el!
Volt egy kis bújás!
ÉS REGGEL AZ ÁGYBA KAPTAM A KÁVÉT!!!!
nem értem a pasikat!!!!
olyan aranyos de néha legszívesebben felpofoznám hogy térjen már észhez
További ajánlott fórumok:
- Egyedül élők beszélgessünk! :-)
- Gyermeküket egyedül nevelők beszélgessünk!
- Ha kapcsolatban élsz, mit bánsz, hogy megtettél vagy nem tettél meg, amíg egyedülálló voltál?
- Mióta vagytok egyedülállóak? Beszélgessünk róla!
- Egyedül élő lányok, fiúk, beszélgessünk.
- Valaki tud tanácsot adni Scroth tornával kapcsolatban, amit otthon, egyedül végezhetek?