Gyermeküket egyedül nevelők beszélgessünk! (beszélgetés)
Nálunk is árvizveszély van, ne is mondd elmentem vasárnap dután a fiammal és a nagyikámmal fagyizni, jó ha 10 percet voltunk kint megint elkezdett esni, söt szakadni úgyhogy mehettünk haza:-(
Én úgy gondolom (egyenlöre), hogy férjhez másodszor már nem megyek, ami müködik az müködne papirok nélkül is, volt, hogy papiron még férjnél voltam ám a drága férjecském úgy elment mellettem, hogy oda sem köszönt. A fehér ruhás esküvöt már egyszer átéltem azt hiszem elég is volt:-D
A fiam apjával úgy indultam, hogy bár nagyon fiatalok vagyunk de ö lesz a végleges párom, aztán nem igy lett, pedig a gyerek elött mi már 3 évet jártunk és nagyon jól megvoltunk. A másodikat (apuci jelöltet) már lazábban fogom venni addig anyagilag is szeretnék mindent elöteremteni szóval, hogy ne legyek ráutalva másra ami nekem megnyugtató érzés és ha jól megleszünk csak örülni fogok, de ma már sosem lehet tudni mindenesetre az életem már nem épiteném rá egyetlen férfira sem. És te mit szeretnél? Jársz néha a kislányod nélkül is valahova vagy egyenlöre még csak vele foglalkozol?
Egyébként van egy ismerösöm neki a kisfiát fél éves kora óta neveli az új párja és teljesen sajátjaként öt is hivja apának a kicsi, most már 4 éves. Hiába az számit aki neveli.
Nálunk árvíz van sajnos, kiöntött a Rába múlt csütörtökön, de ma éjjel ismét készültség lesz...:((
Csütörtökön egész éjjel állatokat mentettünk, iszonyú világ volt, most már jó lenne, ha megjönne az igazi nyár.
A lányomat sem tudom sétálni vinni, mert 20 percenként elered az eső.
Baba téma: apa jelölt vagy férj jelölt?:DDDDDD
Te nem félnél, hogy megint ugyanaz történhet?
A nagynéném most akarja a harmadikat, ő 44 éves!:)
Szóval hajrá!:DDDD
Én sokat gondolkoztam azon, hogy leszek-e valaha olyan bátor, hogy még egy kisbabát vállaljak. Félnék, hogy megint egyedül maradok, csak akkor már két gyerkőccel...:((((((
(pedig nagyon szeretnék egy kisfiút is..)
szerintem az egyedüllét nem olyan rossz dolog.az ember rájön,hogy legyőzhetetlen sok mindenben és a gyerekéért százszor annyit megtesz,mint egy pasiért.én nem akarok már senkivel sem összeköltözni.mindig is jól kijöttem magammal.szeretőt meg lehet találni dögivel.akár állandót is.
ha meg gyereket akarok akkor szülök mégegyet a gyerekem apjának.de ez nem valószínű,hogy bekövetkezik,mivel annyi gyereket vállaljon be az ember,ahányat egyedül is fel tud nevelni.én most max erre az egyre vagyok kalibrálva.sajnos!:(
Sziasztok!
Látom szerelem a téma! Nekem nagyon hiányzik ez az érzés...Én sajnos eddig mindig minden kapcsolatomat szinte egyből összeköltözéssel kezdtem.( nem mind volt rossz!:)) Mostantól viszont nagyon meg kell gondolnom majd, hogy kivel és mennyi idő után...
Persze van kapcsolatunk ami elég jónak mondható.Ez jó! Szerelem utánzatok:)Valami ilyesmi igen...
Egyik nap mondta éppen az egyik ismerősöm,hogy -"de hát az ember társas lény mégis csak kell neki társ".Én pedig azt mondtam erre,hogy igen társas lény benne is van a szóban TÁRSRA vágyik és nem nyűgre a nyakába meg ideg görcsre..stb,ami a mai házasságok zömét jellemzi.Szóval kivárom...addig nagyon jó így:)
Miért sokalltál be? Nem voltak jó élményeid?
Nekem is voltak rövidebb-hosszabb,mindig van körülöttem valaki...,de össze költözést még senkivel nem tudtam elképzelni.Ahhoz nagyon meg kell szeretnem valakit.
Sziasztok!
Én kicsit kirívó vagyok,mert ugyan külön élek a gyerekem apjától,de azért közösen neveljük.
Nem könnyű persze,hiszen albérletbe mentem 7 hónapos terhesen és azóta is ott élek a már 2 éves gyerekkel.1 éves kora óta dolgozom.Szerencsés vagyok,mert mindenki segít abban,hogy dolgozhassak.
Elég furcsa a viszonyunk. Kiharcolta, hogy az anyakönyvi kivonatba szerepeljen, mint apa, megállapodtunk a gyerektartásban is, eddig fizetett (2 hónapot). Neki most van egy kapcsolata, amiben túl jól érzi magát, annyira, hogy nem igazásn jön látogatni a gyerekét, eddig 2x volt nálunk...
Akkor neked nem lehetett egyszerű dolgod...
hmm én ugye jártam bulizni.:D 1honapba 2szer elengedett anyu..:)))/most komolyan../és ott teljesen véletlenül arra járt a párom..hivogatott taliztunk stb..azt kialakult..
pedig én már letettem arrol hogy 1gyerekkel keljek valakinek..:S
További ajánlott fórumok:
- Egyedül élők beszélgessünk! :-)
- Kapcsolatban, de mégis egyedül! Ha így érzed, beszélgessünk!
- És a gyermeküket egyedűl nevelő apákkal mi a helyzet?
- Anyukák, akik többnyire egyedül nevelik a gyermeküket/eiket, mert a párjuk külföldön dolgozik.
- Mióta vagytok egyedülállóak? Beszélgessünk róla!
- Akik most próbálják leszoktatni a gyermeküket a pelusról, beszélgessünk!