Valaki tud tanácsot adni Scroth tornával kapcsolatban, amit otthon, egyedül végezhetek? (tudásbázis)
Ahány ember, annyi gerinc.
Ami a más kislányának jó, az nem biztos, hogy neked is jó.
Hidd el, mert életem jó részében aktív közelségben voltam gyógytornászokkal. (gyerekkorom óta gerincferdülésem van)
Esetleg, ha segítenél nekem azzal, hogy megírod, miket kell a kislányodnak otthon gyakorolni. Melyik oldalt nyújtani? Melyik oldalon aludjon, támaszkodjon. Látom a videoklipeken, hogy az oldalfekvésnél maguk alatt van egy kitámasztás. De nekik olyan szép a hátuk, hogy fogalmam nincs, vajon
melyik oldalra teszik az összegöngyölt támaszt. Az nagyon jó!!!!, hogy a kislányod időben elvittétek. Nagyon jó. Így rendben lesz minden. Nagyon bánt, hogy nekem ez nem történt meg annak idején. Ha válaszolsz, megköszönöm
Köszi a válaszokat. Igen, ez egy nagyon speciális gyógytorna, speciális szakemberrel, és speciális árakkal. ráadásul erősen felnőtt vagyok már, tehát maximum megállítani, lassítani lehet a romlást, nem úgy, mit gyereknél. Erről már lekéstem. Egyszer próbálkoztam az elkezdésével, de anyagilag nem bírtam, és Bp. távolság is messze volt nekem. A youtube-on is nézek felvételeket róla, és tisztában vagyok hogy elkezdeni nem lehetne egyedül, de más választásom nincs!
Azért próbálkoztam itt, hátha a gyakorlatokat ismerők, meg tudnák mondani, hogy az alátámasztás, amit pl. a klipeken lehet látni, melyik oldalon történik. A 4. válaszadó anyuka hátha tud segíteni.
Úgy látom, ez egyfajta gyógytorna.
Inkább gyógytornásszal beszéld meg. Legalább az elején segítsen szaktanácsokkal.
Úgy látom, hogy ez egy speciális gyógytorna gerincferdülés korrigálására.
Lehet, hogy ezt inkább előbb gyógytornász segítségével kellene elsajátítanod és csak utána csinálnád otthon.
További ajánlott fórumok:
- Ideiglenes özvegyi nyugdíjjal kapcsolatban tudna valaki tanácsot adni?
- Arc alapozásával kapcsolatos kérdésben tudnátok tanácsot adni?
- Tanácsot szeretnék kérni pszichésen beteg édesanyámmal kapcsolatban
- Adjatok tanácsot egy férfival kapcsolatban! Azt hiszem sokat hazudik...A történet a következő.....
- Munkával kapcsolatban kérnék tanácsot
- TSMT tornával kapcsolatban, vagy más beszédmegindító tornával kapcsolatban van konkrét tanácsotok?