Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Valaki tud tanácsot adni Scroth tornával kapcsolatban, amit otthon, egyedül végezhetek? fórum

Valaki tud tanácsot adni Scroth tornával kapcsolatban, amit otthon, egyedül végezhetek? (tudásbázis)

7. kisj
2013. dec. 16. 19:07

Ahány ember, annyi gerinc.

Ami a más kislányának jó, az nem biztos, hogy neked is jó.

Hidd el, mert életem jó részében aktív közelségben voltam gyógytornászokkal. (gyerekkorom óta gerincferdülésem van)

6. lostsünbojt (válaszként erre: 4. - Voltam...leszek)
2013. dec. 15. 14:07

Esetleg, ha segítenél nekem azzal, hogy megírod, miket kell a kislányodnak otthon gyakorolni. Melyik oldalt nyújtani? Melyik oldalon aludjon, támaszkodjon. Látom a videoklipeken, hogy az oldalfekvésnél maguk alatt van egy kitámasztás. De nekik olyan szép a hátuk, hogy fogalmam nincs, vajon

melyik oldalra teszik az összegöngyölt támaszt. Az nagyon jó!!!!, hogy a kislányod időben elvittétek. Nagyon jó. Így rendben lesz minden. Nagyon bánt, hogy nekem ez nem történt meg annak idején. Ha válaszolsz, megköszönöm

2013. dec. 15. 14:01

Köszi a válaszokat. Igen, ez egy nagyon speciális gyógytorna, speciális szakemberrel, és speciális árakkal. ráadásul erősen felnőtt vagyok már, tehát maximum megállítani, lassítani lehet a romlást, nem úgy, mit gyereknél. Erről már lekéstem. Egyszer próbálkoztam az elkezdésével, de anyagilag nem bírtam, és Bp. távolság is messze volt nekem. A youtube-on is nézek felvételeket róla, és tisztában vagyok hogy elkezdeni nem lehetne egyedül, de más választásom nincs!

Azért próbálkoztam itt, hátha a gyakorlatokat ismerők, meg tudnák mondani, hogy az alátámasztás, amit pl. a klipeken lehet látni, melyik oldalon történik. A 4. válaszadó anyuka hátha tud segíteni.

2013. dec. 14. 21:22
Nekem a kislányom jár, de először a gyógytornász állítja be az alapokat, majd tanítja be a mozdulatsort, mondja meg, hogy melyik feladatot mennyi ideig kell, fontos a sorrend, a helyes tartás...így szerintem egyedül nem lehet elkezdeni, de ha már betanultad, könnyen kivitelezhető otthon is.
2013. dec. 14. 19:57

Úgy látom, ez egyfajta gyógytorna.

Inkább gyógytornásszal beszéld meg. Legalább az elején segítsen szaktanácsokkal.

2. kisj
2013. dec. 14. 19:55

Úgy látom, hogy ez egy speciális gyógytorna gerincferdülés korrigálására.

Lehet, hogy ezt inkább előbb gyógytornász segítségével kellene elsajátítanod és csak utána csinálnád otthon.

2013. dec. 14. 19:50
Valaki tud tanácsot adni Scroth tornával kapcsolatban, amit otthon, egyedül végezhetek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook