Mit tennétek a helyemben, mit csináljak? (beszélgetés)
Én ezeket már nagyon sarkosan látom, sok mindent elnéztem, mostanra már csírájában felismerem mikor nem egyenlő a kapcsolatban a 2 fél.
Így kezdődik, ahogy leírtad.
Szerintem ő már vasárnap tudta, hogy hétfőn sem fogja megmutatni neked az üzit. Az, hogy féltékennyé akar tenni, hülyeség, a főnöködre hivatkozva pedig egyenesen óvodás szint.
Óvoda: ha "kicseszel" velem, én is kicseszek, 1-1
Felnőtt: "kicsesztél" velem, beszéljük meg, mert ez nekem ezért és ezért nem jó. Miért csináltad? Tudunk-e ezen változtatni?
Itt vagy van takargatnivalója, vagy gyerek, és nem alkalmas párkapcsolatra.
Ahogy az apósom mondta anno: "a bizalom jó, az ellenőrzés még jobb" :)))
Egyébként meg ha valakit megnyugtat az, hogy belenéz a másik bármilyébe, ha tegye. Legalábbis engem nem érdekel, mindenki azt nézeget a telefonomban, amit akar :)))
😊
+az elveszett kiskutya tekintet ,kilóra megvesz ezzel .
Örülj neki, hogy ilyen szerencsés vagy a férjeddel !
Amikor ebben a témában a nagy beszélgetéseink voltak, a férjem azt mondta, hogy bizonyos idő után a férjek nagy része félrelép. Sajnos, ma már én is így gondolom.
Már tizenéve volt ez, azóta rendesen viselkedik, de már én sem vagyok naív. Ha egy gyanús jelet észrevennék, válnánk. Ezt annak idején is megmondtam neki, és ismer, tudja, hogy be is tartanám.
Ja,az én férjem meg ,,ugye költhetek 20 eurot egy kütyüre?" Mondja ezt olyan arccal mint aki épp a szeretőjét vallja be.
Minden kódot ,belépési jelszót ismeri a másik.
Természetesen nem szeretném elviccelni az ilyeneket, nálunk nincs olyan, hogy nem láthatok üzenetet, nem hallhatok egy telefon beszélgetést (kivétel az autószerelő vagy rendelés;))
Nem tudom, hogy mit tennék ilyen esetben, még elképzelni sem tudom, azaz de el tudom képzelni, mert ha én megtudnám, hogy más nő után koslat, akkor tuti, hogy kiraknám a cuccát az ajtó elé;)
Áááá, az én férjem, akkor viselkedik gyanúsan, amikor nem szólt előre, hogy időpontot beszélt meg az autószerelővel, vagy rendel magának egy gitárt vagy fejhallgatót vagy hasonlót.:DDDD
Ez így van mióta ismerem. Szerintem ha csajozna, akkor sem sunnyogna úgy, mint egy autószerelő miatt...😁
Helyetted nem tudok gondolkodni és senki sem tud.
A saját gondolatom tudom leírni, hogy sosem alacsonyodnék odáig, hogy túrkáljak más telefonjában, vagy érdekeljen kivel és mit levelezik.
Azt érzi az ember, ha nem bízhat a másikban. Ahogy viselkedsz, gondolom van okod rá. Innentől tiéd a döntés, vele maradsz, vagy egy hülye levél miatt szakítasz vele.Ha nincs bizalom valamiért megette a fene.
Meg kellett mutatnod neki az üzeneteidet? És pont ő kapott ekkor diszkrimináló üzenetet? A sornak iszonyat fekete a humora, de itt, ebben a helyzetben nagyon tetszik. :D
A kedves párod kezeltesse a féltékenységét. Kicsinyes bosszú, hogy vissza akar vágni, hogy te is légy féltékeny.
Óvodai szint.
"..vasárnap ráírt a páromra egy nő a múltból,kérdeztem ki ő, de nem válaszolt."
Vajon miért nem ??? Csak nem titkol valamit ? Ha ártatlan, miért nem mondta, hogy "egy régi ismerősöm/barátnőm, nem tehetek róla, hogy megtalált. Tessék, olvasd el, utána kitörlöm."
Ahogy reagált akkor és később, az nem a sz irántad érzett szeretetéről, szerelméről szól !
Beszélgess el vele ! Arról, hogy milyen szomorú lettél ettől a viselkedéstől, és arról is, hogy Neked mi fér bele a jövőben a flörtölésbe, mi számít Neked megcsalásnak ! Ha nem leszel most határozott, egyértelmű, nem fog komolyan venni, azt hiszi, bármit megtehet. A bizalmat könnyű elveszíteni, de visszaépíteni soha nem lehet, legalábbis teljesen nem.
Azóta kitörölte az üzenetet vagy csak mondta, ki fogja ? Ha megvan, mutassa meg, olvasd el ! Majd Te eldöntöd, félreérthető-e vagy nem !
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Mit csináljak, hogy ne érezzem magam rosszul?
- Megőrülök a férjemtől, pedig nagyon szeretem! Mi a fenét csináljak?