Mit tennél, ha szomszédaid álló nap a függőfolyosón, az ablakod alatt kacarásznának, hangoskodnának? (beszélgetés)
vegyél takarmány boltban egy kiló kukoricát, főzd meg hagyd állni a napon pár napot, majd tedd oda ahol beszélgetni szoktak
:D
Túl sokáig nem tartott, csak néhány órát. Nem értem miért az udvaron kell élniük egyeseknek.
Ezért várom a telet, akkor bent ülnek a lakásban...
Én tegnap rájuk szóltam ismét, így délután csend volt.
5-6 kislény ismét az ablakunk alatt visított, játszott. Nem hallottam a TV-met sem a konyhában. Besokaltam és szóltam nekik. Mondtam a kislányoknak, hogy menjenek le a földszintre vagy a legjobb az lenne, ha kimennének a játszótérre.
10 perc múlva néma csönd volt még a felnőttek is hazamentek:)
Akkor miért nem teszed meg? :))
Házirend is van a világon!
Menjél ki hozzájuk kb. 5 percenként. Ha nevetnek, akkor nevetve menj te is, hogy "hát ez nagyon jó volt", ha éppen "jelentenek" egymásnak, akkor meg szörnyülködve, hogy "hát ez nem igaz, hogy mik vannak". Stb...
Természetesen ne felejtsd el elmondani, hogy te nem hallgatóztál, dehogy, csak hát rossz az akusztikája a háznak.
Na igen, vannak emberek, akik egyszerűen képtelenek közösségben lakni és ráadásul még nekik áll feljebb, ha szólunk nekik.
Télen vettük a lakásunkat, így nem láttuk a szomszédokat. Az eladó persze elmondta, hogy lakik itt egy c.család , de semmi gond velük.
Amikor költöztünk már láttuk, hogy hazudott. Nem egy c.család van itt, hanem 3 a 11 lakásból, az egyik lakásban meg 2 alkoholista férfi lakik. Április végén költöztünk, már jó idő volt, így kint ült mind az udvaron, és ez azóta is így van, amióta itt lakunk. Tavasztól-késő őszig kint élnek az udvaron és jönnek hozzájuk a rokonok. A gyerekek naponta legalább 5-6 órákon át rohangál a lépcsőn és az ablakunk alatt az első emeleten, pedig ők a földszinten laknak, üvöltenek, csapkodnak, visongnak. Hetente egyszer szólunk nekik, meg a felnőtteknek, hogy szóljanak a gyerekekre vagy vigyék őket a játszótérre, akkor csönd lesz kb. 15 percig, aztán kezdődik elölről. Mi sem tudunk mit tenni, így ha nagyon zavarnak minket, akkor szólunk. A szerencse az, hogy a szobák ablakai nem a függő folyosóra nyílnak, így bevonulhatunk. De szoktam én is felhangosítani a TV-t, de azt hiszem előbb megunom én. Éééés! Egyszer rám szóltak, mert bekalapáltam 3 rajzszeget a vasalódeszkámba és szerintük hangos voltam annyira, hogy a gyerek nem tudott aludni.
Vannak emberek, akik egyszerűen intoleránsak.
Amit vallok: keskeny utca, széles mosoly...
Az én házam, az én váram.
Az albérlő üzent, hogy a virágládából csöpögött a víz... (nem lyukas a láda)- Esett az eső....
Én pedig visszaüzentem, hogy az enyém ki van fizetve!!! Őnáluk szól még éjszaka is a tv.
Egy szomszéddal beszél csak a 31-ből :(
Egyik fülemen be, a másikon ki.
Laktam Dunaújvárosban albérletbe egy olyan társasházban a 6. -on, hogy a szémszédom a nyugdíjas házinéni volt, egész nap kuss. (nagy ritkán volt némi zaj, és csillár mozgás a felettünk lakó fiatal pártól), végül is csend volt.
Most vidéken, hajnali 9 kór már felsírnak a flexek, fűnyírok... Sokkal nyugisabb volt ott a panelban, mint itt vidéken. :-)
Edzett vagyok... de még nem eléggé... Ma viszont üzentek, hát visszaüzentem.
Viszont van egy tündér szomszédom!